Vilka är de olika typerna av Prom frisyrer?

Medan prom modet förändras varje år, finns det några klassiskt utseende som alltid är "i" och som innehåller vissa bal frisyrer. Även om dessa stilar är inte populära vardags, är de ofta väljs för tillfällen som är mer formell.

frisyrer som normalt kan verka gammaldags kan göra perfekta bal frisyrer med bara en liten uppdatering. Upsweeps är beprövade favoriter. Från en perfekt fransk twist till löst fäst lås staplade högt upp på hjässan, upsweeps är mycket romantisk, speciellt om några krulliga klängen ramar in ansiktet och halsen. Dekorativa stickningar och barrettes Lägg till denna charmiga stil, och strass, faux pärlor, eller små blommor och barnets andetag används för att accentuera utseende. En tidlös look populär bland de olika bal frisyrer, är prinsessan stil är erkända av sina högar av mjuka, spiral lockar. Hår från sidorna dras tillbaka löst, så några klängen nära hårfästet och öron att fly. Dessa rankor är också mjukt hoprullade och får falla där de kan. Håret som dras tillbaka hålls på plats med en dekorativ klipp eller ett band. Resten av håret är skrynkligt sedan lämnas att kaskad över axlarna. En tiara kan också läggas att slutföra prinsessan utseende. Att göra det perfekta valet från portföljen av bal frisyrer har mycket att göra med stil klänningar. Cascading lockar och diadem är idealiska för strapless livstycket och full flyter kjol av en Askunge stil Balklänning, medan upsweeps gå vackert med en sofistikerad slida, en slip klänning, eller en fotled längd cocktail klänning och ett pärlhalsband.

Om din klänning har en invecklad och utsmyckade urringning, välja bland de enklare bal frisyrer. Tänk dig en klassisk updo eller något glatt om du har kort hår, så att din frisyr inte kommer att konkurrera med din klänning. Om din klänning är väldigt samtida eller är ganska ovanligt, en klassisk stil blir inte lika smickrande. Prom frisyrer borde komplimang bal klänningar. Om du är osäker på vilken frisyr att välja, besöka din stylist i god tid och titta igenom några böcker som visar detaljerade bilder av bal frisyrer. Du kan också hitta webbplatser på nätet som erbjuder bilder på allt från de senaste bal frisyrer till klassiska frisyrer, och det finns många tidskrifter finns den funktionen de senaste trenderna. Du kanske vill leka med olika frisyrer att se vad som passar bäst.

För dem som väljer att ha sin bal frisyrer som skapats av proffs, se till att boka tid i förväg. Prom night kommer naturligtvis att vara en extremt hektisk natt för lokala salonger, och de kanske inte kan klämma klienter i sista minuten. Det är också en bra idé att bära en knapp ner toppen så att du enkelt kan ta bort det utan att mussing håret när det är dags att glida in i din balklänning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.