Vilka är de olika typerna av Hårtorkar?

Så länge kvinnor har stylade deras hår, de har försökt att hitta sätt att göra det torkar fortare, eller att stöd styling det. Som elektricitet blev allmänt tillgänglig, började salongerna installera hårtork. Detta i sin tur ledde till torkare hem hår från motorhuven eller huva sort, som sedan utvecklats till den handhållna hårtork.

Hårtorkar blåser ut varm luft som torkar håret snabbare och stöd vid styling det. Otaliga filmer, tv och reklam har skisserat en rad kvinnor i en salong, håret i papiljotter, sitter under hårtorkar och tidskrifter att läsa. När håret kom ut i papiljotter, krävs det bara att kamma till stil.

Hårtorkar tjäna en bekvämlighet syfte nuförtiden, så mycket som en snygg en. Många kvinnor som dusch på morgonen hitta hårtorkar ett måste om de ska gå att arbeta med prydligt utformade hår. Och teknik är alltid på jakt efter en bättre metod att torka håret utan att skada den. I åratal handhållna hårtorkar hade metall ringar inne att uppvärmd för att producera varm eller varm luft. Nackdelen med detta var att luften skulle bli för varmt, skadar håret, och rullar metall har en tendens att bränna ut eller utveckla shorts. Dessutom var konceptet endast med varm luft blåser på luften alldeles för basic. En av de senaste innovationerna i hårtorkar är den joniska hårfön. Joniska hair dryers påstås krympa vattendroppar i håret, vilket gör att håret torkar snabbare, och lämna den slät och blank. Oberoende undersökningar har bekräftat joniska hårtorkar lever upp till åtminstone en del av sitt rykte som ett bättre råttfälla. En annan nyhet i hårtorkar är det keramiska värmeaggregat. Keramiska är en supraledare och har använts för uppvärmning och tillverkning ansökningar under en tid. Det har några tydliga fördelar jämfört med en metall värmeaggregat. Keramiska enhet värmer jämnt och inte blir för varm. Det hindrar inte heller gnista eller kort ut. Många keramiska enhet hårtorkar också joniska: en dubbel fördel.

Tourmaline hårtorkar utgör den allra senaste inom styling klassen. Dessa hair dryers har industriell ädelstenar grad tourmaline i sina ringar och som förmodligen producerar mer negativa joner, blåser håret ännu snabbare och lämnar det ännu mer slimmad än andra joniska hårtork. En köpare kommer att betala priset för denna innovation, though. De löper upp till $ 300 US dollar (USD).

Många hårtorkar har även tillbehör som t. ex. munstycken eller VOLUMIZER "fingrar" som påstås ge bättre värmereglering eller lämna hår "större. " Dessa också lägga till kostnaderna för en hårtork.

Hårtorkar köra spektrumet i pris. De kan köpas för $ 15-300 USD, beroende på deras egenskaper och om de är professionell nivå torkare eller inte. Wattal motorn är också ett övervägande medan man handlar. En person med fina, tunt eller skadat hår hittar en hårtork med 1200-1400 watt vara gott. Någon med tjocka, vågigt eller lockigt hår kommer antagligen att vilja söka efter en torktumlare med 1600-1800 watt. Mindre reseformat hårtorkar finns också, och brukar kosta mellan 20-50 dollar.

Hårtorkar är så allestädes apparat, kan de köpas överallt från skönhet leverans butiker till dollarn butikerna. Få badrum är utan en.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.