Vilka är de olika stilarna för Wedding Rings?

Sedan 1940-talet har det blivit vanligt i USA och andra länder för både män och kvinnor att bära ringar som symbol för sin förening, och båda könen kan välja mellan en mängd olika modeller. I allmänhet är vigselringar gjorda av ädel metall och placerad på ringfingret, fingret bredvid Pinky. Medan en enkel, kan släta guld band vara det mest populära valet av stilar tillgängliga för ringar kan vara häpnadsväckande. för nästan alla format av vigselringar, mannens ring är traditionellt större än kvinnans. Många par väljer ringar som matchar eller kompletterar varandra. Plain band kan vara tillverkade av något av guld eller platina i rostfritt stål. Metaller som matt är inte populärt val. Vissa par väljer titan, volfram grund av sin hårdhet, som kan symbolisera den hållbarhet och evighet för deras kärlek.

Vissa ringar är mönstrade band, som innehåller ett flätor konstruktion eller keltiska symboler, till exempel. En mycket populär Celtic design för vigselringar är Claddagh , som består av ett hjärta som innehas av två händer och krönt av en krona. Denna konstruktion symboliserar kärlek, lojalitet och vänskap. Mönstrade ringar finns även i årgång stilar såsom Art Deco. En populär vigselring stil i franskspråkiga kulturer består av tre separata men sammanvävda band, symboliserar tro, hopp och kärlek. En del kvinnor bär ringar med ädelstenar. En av de mest populära modellerna i denna kategori är Diamond Solitaire, en ring med en diamant som sin mittpunkten. Andra reserv denna stil för förlovningsring. Ringar kan också innehålla en diamant kompletteras med andra, mindre ädla stenar, så kallade accenter . Alternativt kan de bara innehåller ädla stenar som inte är diamanter.

Det finns många unika designade modeller av vigselringar tillgänglig, så var bruden och brudgummen kan välja stil som verkligen passar dem. Vissa par använder släktklenod vigselringar som varit i familjen i generationer. Andra skapar sina egna arvegods med gravyr vigselringar med sina namn och datum för bröllopet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.