Vilka är de bästa metoderna för Klippa klorna?

klippning fingernaglar och tånaglar skall vara en del av en regelbunden hygien rutin, även om de hålls längre eller målade med nagellack. De bästa metoderna för klippning naglar innebära att vi använder verktyg som är rena och skarpa, och se det inte finns några vassa kanter kvar på naglarna. Det är bäst att köpa olika spik Clippers för fingernaglar och tånaglar, eftersom alla är formade på olika sätt. Det är bäst att klippa naglarna när de är rena och torra. Även om vissa rekommenderar blötläggning naglar före klippning dem, är detta faktiskt inte ett av de bästa metoderna för klippning naglar. När naglarna har dränkts i vatten, blir de mycket mjuka, och kunde rippa eller riva stället för att klippta prydligt. Istället bara tvätta händerna eller fötterna noga innan klippning dem.

Nästa, hitta en plats som är väl upplyst och en papperskorg för att fånga upp gräsklipp. Nu bestämmer vilken form spikarna ska vara. Vissa tycker om att göra sina naglar fyrkant bort, och lämnar några av de vita spets. Andra klipp naglarna i en rund form, och klipp bort de flesta eller alla av de vita spets. De flesta människors naglar passar mer naturligt in i en form eller annan, och en av de bästa metoderna för clipping naglar är att klippa naglarna i en form som verkar mest naturligt. När klippning naglar, är det viktigt att aldrig klippa spiken under snabb. Detta kan orsaka skada, blödning, och en infektion. En av de bästa metoderna för clipping spikar är att pressa ned huden på fingrarna borta från spiken, och tryck försiktigt ner med spiken Clippers till att det finns ingen hud fångas i Clippers. Om ingen smärta eller obehag, är det sedan möjligt att klippa naglarna.

klippning naglar behöver normalt tre små klipp med en rundad kant nagelklippare, göra en nedskärning på topp och en cut på varje sida. När klippning av tånaglar dock använda en nagelklippare som är rakt över, inte böjd. Det är bäst att bara göra en nedskärning på tånagel och inte skapa en rundad kant, vilket kan leda till en inåtväxta tånagel.

de bästa metoderna för klippning naglar tämligen okomplicerad. Efter naglarna har klippt, ta en nagelfil och försiktigt fil bort något ojämna kanter. Endast fil i en riktning, inte fil i en rygg-och-tillbaka, se-sågning rörelse, eftersom det kan skada och försvaga spiken. Det är en bra idé att lämna in tånaglar samt att undvika snagging sockor och strumpor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.