Vad finns olika typer av Beauty Machine Tools?

Det finns många olika typer av skönhet krämer på marknaden. Det finns skönhet krämer som är avsedda för olika delar av kroppen såsom ansikte, hals, händer och fötter medan det finns andra som är framtagen för användning på hela kroppen. Vissa krämer anges för vissa hudåkommor. Vissa skönhet lotioner är avsett för behandling av torr hud medan andra är bra för fet hud. Det finns också krämer som är tänkta att förbättra utseendet på huden genom att minska rynkor, fläckar ålder, eller uppkomsten av celluliter. är några skönhet lotion avsedd att skydda huden. Medan de flesta krämer skyddar huden från uttorkning, andra innehåller ingredienser som skyddar huden från vissa typer av skador. Det finns ett antal lotion, till exempel att skydda huden mot solen genom att ta med ingredienser som skapar en solskyddsfaktor, eller SPF. Solskyddsfaktorn i krämer kan variera från ett värde på fem till ett värde av 85. Flesta skönhet krämer som skyddar mot solskador har en solskyddsfaktor mellan 15 och 30. Det är också vanligt att skönhet lotion skall formuleras för att skydda huden från effekterna av föroreningar. Dessa typer av lotion kan utformas för att skapa ett hinder som blockerar föroreningar. Det är också vanligt att lotion göras med antioxidanter som är avsedda att skydda huden mot fria radikaler, som är molekyler som kan skada celler. Det finns några krämer som är formulerade med både solskydd och antioxidanter. p

Skönhet lotioner kan användas för att nå särskilda hudåkommor som akne. Vissa krämer görs med salicylsyra eller bensoylperoxid, vilka båda är vanliga ingredienser i akne behandlingar. Lotioner kan också användas för att lindra huden. Hudblekning kan vara viktigt för människor som har prickar på huden som är resultatet av solskador eller ärrbildning.

En av de vanligaste ingredienserna i skönhet lotioner är aloe, som är lugnande för huden och kan användas på ännu bränd och känslig hud. Aloe är mycket vanligt förekommande i lotion som är tänkt att behandla sunburns. En annan vanlig ingrediens i lotion är C-vitamin, vilket ofta är indicerat för användning lättnader och ljusare utseende av huden. Vitamin E, som är närande för huden, är också ofta används i formler skönhet lotion.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.