Vad är några tips på Tillämpa Makeup?

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg vid tillämpningen makeup är att makeup bör öka din naturliga skönhet och dina bästa egenskaper, det bör inte vara täckt på. Makeup som är rätt sätt kan ge dig en mer färdig, polerat utseende. Det finns några enkla makeup tips som hjälper dig att se din bästa varje dag. Innan du börjar tillämpa makeup bör du utveckla en behandling hudvård att vårda och underhålla din känslig hud i ansiktet. Tvätta ansiktet med en mild cleanser på morgonen och kvällen för att ta bort smink eller återstod. På morgonen, tillämpa en fuktighetskräm som innehåller SPF att undvika solskador och rynkor. På kvällen kanske du vill använda en tyngre fuktighetskräm utan SPF, tillsammans med en ögonkräm för att återfukta huden över natten.

varje kvinnas makeup rutin kan vara olika, och om du hittar något som fungerar bra för dig , så ska du absolut fortsätta att göra det. Detta är bara några allmänna tips du kan prova om du är osäker på hur man ansöker makeup. I allmänhet bör du alltid komma ihåg att mindre är mer. Det första steget när det gäller makeup är generellt tillämpas stiftelse. Detta kan komma i en vätska eller pulver, och bör tillämpas med hjälp av en kosmetisk svamp eller borste. Blend grunden bra, och se till att blanda särskilt väl runt din panna, hakan och halsen för en mer naturlig look. Stiftelsen är första steget att jämna ut din hudton. Om du kan fortfarande se fläckar och rodnad efter applicering stiftelse, badda lätt concealer ovanpå problemområden och blanda väl bättre kan dölja rodnad. Eftersom huden under ögonen är tunnare än på andra ställen i ansiktet, concealer eller ljusa upp grädden kan också användas försiktigt under ögonen för att förbättra utseendet på mörka ringar. Att göra ögon verkar ljusare, lite ljusning grädde eller blek ögonskugga appliceras på inre hörn ögon kommer att göra stor skillnad.

Vid tillämpning av smink, tyder de flesta skönhet experter försöker balansera ditt ansikte . Till exempel, om du lägger på en massa Eye makeup, kan du också tillämpa ett mer naturligt utseende läppstift eller läppglans. Tillämpa makeup för ögonen är ett bra sätt att förbättra ditt ansikte. Om du väljer att använda eyeliner, ett viktigt tips att komma ihåg är inte linje hela din öga hela vägen runt. Detta verkligen kommer att göra dina ögon ser mindre. Stället, från mitten av piska linjen på topp och botten, dra en linje till den yttre ögonvrån. Du kan också bara placera eyeliner på övre piska linje, men lämna botten piskan raden naturligt. Något kladdar linjen med en makeup borste kan skapa en mer naturlig look. Curling dina ögonfransar med en EYELASH CURLER innan de ansöker mascara kan också få ögonen att se större ut. Kom ihåg att aldrig pumpa mascara staven in och ut ur röret innan de ansöker mascara. Detta kan införa syre och bakterier i mascara röret, som då skulle kunna orsaka en ögoninfektion. Om du har tillämpat eyeliner och mascara, kanske du vill avsluta med ögonskugga. Svepande en ljus färg i ögat men med tillämpning av en mörkare färg på yttre hörn och veck kan också få ögonen att se större ut, men du kan experimentera för att se vilka färger som ser bäst ut i ansiktet.

Vid ansökan makeup för läppar, en mörkare läppstift kanske ser bättre ut på kvällarna, medan en ljusare läppglans eller läppstift kan vara mer lämplig för arbetsdagen. När du har använt ditt läppstift, blot dina läppar med en vävnad för att avlägsna eventuella överskott. Läppstift ser bäst på väl fuktad läppar, så du kanske vill använda en återfuktande läppbalsam när du går till sängs på kvällen för att hålla munnen frisk och slät.

Blush kan också användas för att lysa upp kinderna. Applicera rodna med en lätt beröring längs kindbenet för ett mer naturligt utseende. Du kan också använda ögonbryn penna, pulver eller gel att fylla i tunna ögonbryn. Dessa är i allmänhet vattentäta när de har satt upp. Kom ihåg att målet vid tillämpningen makeup ska se naturlig, så försök att välja färger som kompletterar din hy, hudton och allmänna utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.