Hur väljer jag det bästa Moisturizing Cleanser?

För att välja den bästa fuktgivande rengöra, en person måste ta hänsyn till deras hudtyp, samt eventuella hudproblem de kan ha. Moisturizing rengöringsmedel används för att återställa en frisk, klar titta på huden genom att återställa huden fukt. Dessa rengöringsmedel används vanligtvis för att behandla eller förebygga rynkor och akne.

känner till de två huvudsakliga typer av återfuktande rengöringsmedel kan hjälpa människor att välja den bästa. Det är oljebaserade moisturizers och vatten-baserade moisturizers. Vattenbaserad moisturizers, som namnet antyder, främst innehåller vatten, men även en liten mängd olja. Denna typ av mjukgörare används bäst som en Cleanser för personer med fet hy, som är mjukgörande preparat som innehåller ett torkmedel som kallas bensoylperoxid.

För personer med torr hud att välja den bästa fuktgivande rengöra, bör de i allmänhet ut för oljebaserade moisturizers. Dessa moisturizers innehåller mestadels olja, och används vanligtvis för avancerade hydration. Människor som har fet hud bör vanligtvis undvika oljebaserad moisturizers att förhindra ytterligare porerna täpps som kan orsaka akne, istället bör de leta efter noncomedogenic, eller icke-oljig, rengöringsmedel.

Människor som vill minska eller förhindra rynkor generellt välja den bästa fuktgivande rengöra grundas på huruvida den innehåller en ultraviolett (UV) filter, som också finns i solkräm. UV-strålning kommer mest från solljus och garvning bås. Om en person tillbringar längre mängder av tid i direkt kontakt med UV-strålar, då den naturliga fukten i huden kan gradvis bli utfiskade. Rynkor normalt orsakas när huden fukt-brist. De som har acne kan välja den bästa fuktgivande rengöra genom att leta efter rengöringsmedel som innehåller alfa-hydroxi. Detta är ett naturligt förekommande syra som ofta finns i frukt. Den exfolierande egenskaper alpha hydroxy kan stimulera cell omsättning förbättra akne. För att minimera hudirritation, aktuell akne medicin bör vanligtvis inte användas tillsammans med en peeling fuktighetskräm. Också, acne-benägna människor bör undvika produkter som innehåller bensoylperoxid, eftersom det kan irritera känslig hud.

unscented eller allergivänliga återfuktande rengöra normalt fungerar bra för personer som har känslig hud eller olika hudallergier. Generellt kan en person berätta om de har en allergi mot en fuktgivande rengörings om ett utslag eller svullnad börjar strax efter dess tillämpning. Observera också dofter fri återfuktande rengöra fortfarande kan innehålla små mängder av dofter för att dölja obehagliga dofter av vissa ingredienser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.