Hur väljer jag det bästa Makeup Base?

Makeup bas är en typ av kosmetisk produkt som används till ansiktet före tillämpningen av någon annan makeup. Det kan också kallas primer. Mest kosmetiska företag som tillverkar stiftelse tillverkar även en makeup bas i syfte att välja den bästa, kan det vara en god idé att köpa ett känt märke som redan har fungerat bra för dig. att välja den bästa makeup base , är det nödvändigt att välja en som bäst passar din hudfärg. Vissa makeup baser är utformade för att vara tydlig, och inte behöver matchas eftersom de kan tillämpas på alla hudtyp. De flesta primers, dock är något tonade, och det är viktigt att det är möjligt att sömlöst smälta in i huden, och inte skapa en tydlig linje i jawline eller öron.

Makeup bas är utformad för att ge en slät, matt bas för att applicera makeup. Det bör tillämpas i ansiktet efter att den har rengjorts och återfuktad. Basen hjälper till att mjuka linjer och rynkor, och täcka fläckar, till solen fläckar, eller rodnad göra stiftelsen se ännu mer perfekt när den tillämpas. Den kommer oftast i flytande form som är lätt att applicera på huden.

Makeup baser fungerar ofta bra på fet hud, som tenderar att leda makeup för att sudda bort under dagen. Primern kommer att bidra till att förhindra att huden blir fet. Vissa makeup primers är utformade för att återfuktar och mjukar upp huden, som kan vara ett bra val för dem med torr hud. I allmänhet tillämpar en makeup primer först gör foundation, eye makeup, eller till och med läppstift längre. Vissa grundfärger innehåller solskyddsfaktor också, för att ytterligare skydda huden från skador. Om du har känslig hud eller har en benägenhet att fläckar, är det en bra idé att välja en makeup bas avsedd för känslig hud som inte kommer täppa till porerna. Det kan också vara en god idé att testa primern på ett litet område först vara säker på att det inte orsakar en reaktion. Om den gör det, är det nödvändigt att byta till en annan. Flesta primers är olja och doft gratis, dock.

kan Makeup baser förekommer i de flesta droger och varuhus som säljer smink, eller det kan hittas på nätet. Det kan vara bra att handla på Internet för att läsa recensioner från andra användare också. En makeup artist som arbetar på en disk i ett varuhus kan kanske hjälpa dig att hitta en bas som är bäst för din hudton och hudtyp.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.