Hur väljer jag det bästa Gel Cleanser?

Gel Cleanser kan användas för att rengöra ansiktet två gånger om dagen för att hålla huden en ren, mjuk och frisk. Att välja den bästa gel cleanser är det lämpligt att överväga din unika hudtyp liksom alla andra känsliga frågor eller önskemål du har. En gel cleanser som är en bra matchning för din hudtyp kommer oftast att det mest effektiva, så det är viktigt att välja noga. I allmänhet finns det fem gemensamma hudtyper: fet, torr, kombination, normal, och acne-benägen. Om du är osäker på vilken hudtyp du har, helt enkelt följa ditt ansikte för ett par dagar. Fet hy kommer ofta tycks fet, även om den tvättas. Torr hud är utsatt för rodnad och fjällning och kan ha en känsla av täthet. Kombinerad hy är en blandning av både fet och torr hud, ofta är fet hud visas i T-zonen, som är näsa, haka och panna området medan kinderna är torra.

Acne-benägen hud kanske ser ut som fläckar eller pormaskar. Slutligen är normal hud varken torr eller fet och förefaller relativt frisk, men ändå måste underhållas för att behålla sitt klara, friska utseende. Chansen är stor, kommer huden passa in i en av dessa fem kategorier, och att välja den bästa gel cleanser är det bäst att matcha din hudtyp så nära som möjligt. Det finns gel rengöringsmedel tillgängliga som konstruerade för varje hudtyp, och det är oftast märkt rätt på förpackningen. För personer med acne-benägen hud, ett rengöringsmedel som innehåller salicylsyra eller bensoylperoxid, två effektiva akne-fighting ingredienser, kan vara en bra satsning. En gel cleanser som innehåller en mild återfuktande ingrediens kan vara effektivt mot torr hud, samtidigt som det är i allmänhet en bättre idé att välja en gel cleanser utan någon extra mjukgörande för fet hud.

För normal hud, välja det bästa gel rengöra genom att välja en som är fritt från extra tillsatser avsedda för behandling av hud frågor du inte har. Extra ingredienser har potential att irritera huden. Om din hud är känslig och utsatt för allergiska reaktioner, en fysisk eller allergivänliga gel cleanser kan vara bäst.

Det kan vara nödvändigt att välja den bästa gel cleanser genom rättegång och fel. Försöker prov rengöra är ett bra ställe att börja. Det brukar ta två veckor för en ny rengörings att ha en effekt på huden, så det är bäst att prova på minst lika länge. Sluta använda rengöra omedelbart, men om det orsakar ett utslag, smärtsam irritation, eller någon annan typ av allergisk reaktion. Om huden är särskilt besvärande, kan en hudvård specialist på ett spa eller salong kunna hjälpa dig välja den bästa GEL CLEANSER också. En hudläkare kan också erbjuda goda råd, speciellt om du är benägen att akne eller allergiska reaktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.