Hur tar jag reda My Skin Undertones?

Många människor vet inte vad deras hud undertoner är, så de gör många misstag när det gäller hårfärg, makeup och val kläder. Veta och förstå din hudfärg kan hjälpa dig att hitta smickrande färger som fungerar med din färg och framhäva din naturliga skönhet. Det finns tre huvudsakliga typer av hud undertoner: varma toner, svala toner och neutrala toner. Upptäcka vilken typ av underton du kan göras enkelt genom att titta på dina ådror, observera din naturliga hår-och ögonfärg, se hur guld och silver tittar på huden och med en vit bit av materialet mot ansiktet. Ett vanligt sätt att bestämma hud undertoner tittar på venerna på undersidan av armen i naturligt solljus. Om vener är en blå färg, så har du en cool hudton. Om venerna är gröna eller gula, så har du en varm hudton. När vener är blandning av både blått och grönt, kan du ha en neutral hudton.

Observation naturliga ögonfärg och färger hår kan hjälpa till att identifiera hud undertoner. Normalt cool-toned folk har ögon som är nyanser av blå, grå eller gröna och har blont, brunt eller svart hår. Deras hår tenderar att ha blått, silver, violett och undertoner aska. Warm-toned människor i allmänhet har bärnsten, hassel, brun eller svart ögonfärg med jordgubb blond, röd, brun eller svart hår. Deras hår ibland har guld, rött, orange och gula undertoner.

Många människor lär sig deras hud undertoner genom att se hur deras ansikte och hud ser med guld-och silversmycken placeras mot det. Cool-toned folk ser bättre ut i silver, vitt guld och platina, och varm-toned folk ser bättre ut i gult guld. Den metall som fungerar med din underton färg kommer att komplettera din hud för att få dig att se fräsch. En del människor kan bestämma sin hud undertoner genom att dra håret tillbaka och lägger en vit duk, t. ex. en handduk eller tröja runt halsen och axlarna. Om ditt ansikte ser blåaktig, har du en cool hudton. Om ditt ansikte ser gulaktiga, har du en varm hudton. Neutrala hudfärger normalt ser grönaktig bredvid den vita duken. Många cool-toned människor har rosa eller rosig undertoner, och många varma-toned människor har gyllene eller persikofärgade undertoner.

Det finns färg klasser och samråd tillgängliga för yrkesverksamma att kunna avgöra vilka nyanser av stiftelse och kläder ser bäst ut med huden undertoner. Vanligtvis, cool-toned är folk uppmanas att bära ädelstenstoner, rosa, blå och vita. Warm-toned folk vanligtvis ser bättre ut i jordnära färger, såsom orange, grönt, gult och brunt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.