Finns det några tips för att tillämpa Eyeliner?

tillämpning av eyeliner är att definiera och accentuera formen på ögat. Vid tillämpning eyeliner, överväga det önskade resultatet. Om du söker en dramatisk look, prova flytande eyeliner. För en mjukare look, prova penna eyeliner. Oavsett om du använder en pensel eller en penna, det är bra att luta huvudet bakåt lite vid tillämpningen eyeliner så att du kan se vad du gör. En mörk ögonskugga kan också fuktas för att användas som eyeliner.

Color-wise, använda dessa riktlinjer: grå, brun, brons, plommon och marinen är bra accent färgerna för ljusa ögon. För mörkare ögon, svart, brun och plommon nyanser är smickrande. Silver och grå nyanser komplement till gröna och blå ögon, som är guld färger för gröna ögon och rödbruna nyanser för blå ögon.

Applicera eyeliner efter ögonskugga, men innan mascara. Till rad övre locket, dra en linje från insidan hörnet hela det övre ögonlocket mycket nära piskan linjen. Vänta en kort stund innan du öppnar dina ögon helt att undvika kladd. Detta eyeliner ansökan skapar en illusion av tjockare övre ögonfransarna.

På nedre ögonlocket, dra en liknande linje från ytterkanten av ögat ungefär två tredjedelar av vägen mot innerkanten. Söka en fin linje titt på nedre lock, kladdar lätt med ett finger eller bomullspinne om så önskas. Att skapa en stadig hand vid tillämpningen eyeliner, försök vila armbågarna på disken eller andra hårda ytor och vilar handleden på ditt ansikte.

Andra frågor att tänka på vid ansökan eyeliner: olika eyeliner producerar de varierande resultat. En flytande eyeliner varar längst, men bör endast användas på den övre ögonfransarna eftersom dess verkan är alltför dramatisk för finare, nedre ögonfransarna. Innan ansökan, kontrollera en flytande eyeliner för klumpar eller överflödig produkt.

Pencil eyeliner är lättare att tillämpa och därför mer populär. Pennan form kommer i vattentäta och väderbeständiga versioner också. En blyertspenna eyeliner bör hålla slipas och kan värmas och mjukas upp vid behov med värmen i händerna eller en varm hårtork. En annan produkt är grädde eyeliner, som levereras i en burk form och liknar flytande eyeliner. Pulver eyeliner liknar en ögonskugga och skapar en mjukare, mer naturlig look.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.