Vilka olika typer av organiskt Body Cream?

Konsumenterna blir allt mer utbildad om kemikalier i maten vi äter, till exempel bekämpningsmedel, växtgifter och tillväxthormoner i jordbruksprodukter samt skadliga ämnen som används vid bearbetning av livsmedel. Hälsomedvetna shoppare är inte bara att äta mer ekologisk mat, men är också mer intresserade av ekologiska skönhetsprodukter. Organic Body Cream betraktas som ett hälsosammare val för människor som är oroliga för att absorbera giftiga syntetiska kemikalier genom huden.

Organic Body Cream kan vara märkta med "100% ekologisk", vilket vanligen betyder alla de ingredienser är ekologiskt certifierade av en utomstående organisation som USDA i USA, EU i Europa, eller en sträng internationell intygar organisation som Oregon TILTH. Kroppsvårdsprodukter kan ha andra märken som "ekologisk", vilket innebär 95% av ingredienserna är ekologiskt, eller "tillverkad av ekologiska ingredienser", vilket betyder minst 70% av ingredienserna är ekologiska. Många organiska kroppen krämer säljs som miljövänliga produkter som kan vara grymhet-fria, biologiskt nedbrytbart, rättvis handel, eller göras med hållbara jordbruks-och affärsmetoder. Den drivande oro bakom organiska kroppslotion är antalet syntetiska kemikalier som regelbundet används i konventionella hudvårdsprodukter. Till exempel parabener är en vanlig kosmetisk konserveringsmedel är propylenglykol används som bärare olja för dofter och Sodium Laureth Sulfate används för att öka penetrationen av huden produkter. Dessa produkter kom att användas i kosmetika innan deras effekter på människor blev känd, och deras användning är i stort sett oreglerad, eftersom kosmetika är inte regleras liksom livsmedel. Den kumulativa effekten av alla otestade kemikalier som används i vårt dagliga liv har blivit en källa till oro under de senaste åren. Parabener har visat sig vara cancerframkallande, och de stör hormonproduktion genom att efterlikna östrogen. Propylenglykol kan orsaka allvarlig hudirritation och långsamma tillväxten av nya hudceller medan Sodium Laureth Sulfate kan orsaka cancer och håravfall. Organisk kropp krämer vanligtvis inte innehåller dessa föreningar.

De olika typer av organiskt kroppslotion liknar icke-ekologiska krämer. De flesta företag erbjuder en rad moisturizers och Butters kroppen, inklusive dag krämer och krämer natt för olika hudtyper. Det finns också olika typer av ansiktskrämer, inklusive under ögonen krämer och anti-aging krämer. Dessa krämer finns i ett stort utbud av mat-baserade, kryddor och blommiga dofter. Vissa typer av organiska kroppslotion är även göras med mat-grade ekologiska produkter och kan därför saluföras som "ätbara" eller "vegansk. "


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.