Vilka olika typer av behandlingar för Dry Hair?

torrt hår är ett vanligt problem, och kan orsakas av ett antal saker, bland annat miljö, överanvändning av stylingprodukter, eller bara genetik. Torrt hår tycks ofta tråkiga och krulligt, och det kan vara svårt att borsta eller har mycket kluvna hårtoppar. Det finns många behandlingar för torrt hår, och det är nödvändigt att ta extra hand om hår som är utsatt för torrhet genom att lägga till extra fukt på olika sätt.

Vissa behandlingar för torrt hår kan fungera för en person, medan andra inte. Varje persons hår är olika, och det kan ta lite trial and error för att hitta en som fungerar bra. Behandla torrt hår börjar i duschen, med schampo och balsam. Ibland kan ett hår vara torrt på grund av alltför frekvent schamponering, om möjligt, kan det vara fördelaktigt att skära ner på schamponering från varje dag till varannan dag, eller bara ett par gånger i veckan. Håret kan sköljas med rent vatten på icke-schampo dagar.

Försök att välja ett schampo som är märkt "för torrt hår. " Dessutom är det nödvändigt att villkor håret varje dag. Välj ett balsam som är utformad för torrt hår, och försöka hitta en som är alkohol-och doft-free. En gång i veckan, minst, tillämpa en djup konditionering eller varm olja behandling av håret. Några djupa conditioning behandlingar får sitta kvar på natten, medan vissa bara kräver ett par extra minuter i duschen innan de sköljas bort.

Så mycket som möjligt, en av de bästa behandlingarna för torrt hår vill undvika användning av uppvärmd styling verktyg, till exempel en hårtork, locktång, eller Plattång. Applicera en skyddande kräm till håret innan värme styling, och kom ihåg att aldrig borsta håret när det är vått, kam det försiktigt med en lång tandad kam om det behövs. När du blåser håret, sätta hårtork på en svalare värmefixering och sikta ner i hårstrået. Använda kemiska hårvårdsprodukter sparsamt, till exempel hårspray eller mousse, liksom hårfärgningsmedel. Slutligen, för att få regelbundna TRIMs motverka kluvna hårtoppar är en av de bästa behandlingarna för torrt hår.

Några naturliga behandlingar för torrt hår innehåller olivolja, ägg och majonnäs . Till exempel, gnuggade ungefär en matsked olivolja på vått hår, täcka den med en plastpåse eller dusch tak för en halvtimme, och sköljer är ett utmärkt naturläkemedel. Om du väljer att göra detta med ägg, kom ihåg att använda kallt eller ljummet vatten för att skölja, inte varmt, som kan koka ägg ovanpå håret.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.