Vilka olika typer av Bröllop frisyrer?

Bröllop frisyrer för bruden kommer till stor del bestäms av den typ av headpiece eller slöja bruden kommer att bära. Det finns flera alternativ, inklusive hattar, mössor, kronor, kammar och kransar. När headpiece är vald, är den viktigaste frågan, bruden vill bära håret upp eller ner? Här är några förslag. är Hattar och mössor sällan bärs av brudar, men om de är skulle håret bäras ner. Det kan vara raka eller böjda, antingen hela håret, eller bara i ändarna. Om håret sätts upp på toppen, eller i ryggen, kommer hatt dölja den, och den gemensamma jordbrukspolitiken kommer att avleda uppmärksamheten från det.

Enkel kammar med slöjor kan arbeta med någon frisyr. Men om bruden bär hennes hår, rakt eller lockigt, kommer tänderna på kammen inte vara alltför säker. Bruden får sedan vill dra sidorna och eller framsidan av hennes hår bakåt så att kammen måste samverkande hår att få in.

Kronor och kransar, för styling syften, kan ses som en halv cirkel, och en hel cirkel på huvudet. Om bruden är klädd i en enkel casual klänning, bär hår, raka eller böjda är ett lämpligt utseende. Hon kan även delvis dra en del av håret. Sätta upp håret ger en betydligt mer formell utseende. Det kan enkelt samlas till en bulle, eller för de mest hisnande ser det kan vara böjt. De mest populära leta efter bruden är en krans med en slöja och håret upp och böjda. Kom ihåg en krans är inte begränsad till en cirkel av blommor. Flesta bridal headpiece kransar är gjorda av små vita pärlor eller andra bröllop lämpligt material. Håret skulle sedan samlas upp till toppen bakhuvudet, och säkras med någon form av elastiska hårband. Den resulterande svans är då sektioneras och böjda. Det enklaste sättet att göra detta skulle är att använda en locktång. Gör curl och utan att störa den, ta järn ut, nå en curl med en bobby stift, och spraya med en fast hårspray. Resultatet är enkelt att skapa, men mycket elegant, och överlägset mest populära.

brudar med kort hår också ha alternativ. Håret kan bäras rak, hoprullade, eller vågig, som med långt hår, och nästan alla headpiece skulle vara smickrande.

Grooms vill se sina bästa också, och de flesta män ser bra ut med en ny frisyr, men om brudgummen har långt hår, är bära det bästa att göra det i en prydlig hästsvans.

Familj, vänner och bröllopsfest ska försöka komma ihåg att inte ut-göra bruden. Hon är den viktigaste personen av dagen, och bör stå för det mest formella och elegant kvinna där.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.