Vilka är de olika typerna av Lavender Body Scrubs?

Det finns många typer av lavendel body scrub gjorda av flera olika typer av lavendel. Från mer än 20 olika arter av lavendel, sann lavendel, spik lavendel och lavandinolja är några av de vanligaste typerna i body scrub. Används för mer än 2500 år på grund av dess avslappnande och upplyftande egenskaper, lavendel är en av de mest populära typer av body scrub. finns många lavendel body scrub blandas med andra eteriska oljor såsom sötmandelolja och citrus olja. Ingredienser kan innehålla olivolja, havregryn, jojoba /pärlor bivax, smör, mjölk, lera och alger. Beroende på aromaterapi och behov hud, finns det olika typer av lavendel body scrub tillgänglig. Kroppen scrubs också kan göras av en kombination av salt eller socker med lavendelolja. En av de olika typerna av Scrubs lavendel kropp är gjord med äkta lavendel, eller engelsk lavendel. Denna doft är typiskt söt och blommig-like. Den aromaterapi egenskaper från denna typ av lavendel bodyscrub tros vara lugnande, avslappnande, balanserande och lugnande.

Spike lavendel är en annan doft som ofta används i olika typer av Scrubs lavendel kropp. Denna typ luktar som en blandning av eukalyptus och lavendel. Lavandin, eller nederländska lavendel, är en kombination av verkliga och spike lavenders. Den har en Woody, kamfer doft som vissa människor tror har balansering och renande egenskaper. Det finns också många olika typer av Scrubs lavendel kroppen som är en kombination med en stark doft såsom vanilj eller citrus. Fördelarna med att använda en scrub lavendel organ kan inkludera peeling av huden, Rehydrating nästa lagret av huden och gör huden smidig och mjuk samt lyfta stämningen. Vissa människor använder dessa typer av body scrub innan sänggåendet för att hjälpa till med mindre fall av sömnlöshet. Den största skillnaden mellan socker-baserade och salt-baserade lavendel buskmarker kroppen är kornstorlek. Sugar body scrub vanligtvis lösas upp snabbt och är mindre nötande till känslig hud. Salt body scrub kan utnyttja en mängd olika salter som Döda havet och EPSOMSALT och används vanligen som naturliga exfolierar.

Många av de olika typerna av Scrubs lavendel kropp är tillverkade med tvål och kan vara den enda bad eller dusch cleanser behövs. Andra är till exfolierar huden och måste användas tillsammans med andra badprodukter. Användare behöver läsa bodyscrub etikett att förstå den dagliga användningen instruktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.