Vilka är de olika typerna av Håruträtare?

Personer med rakt hår vanligtvis föredrar lockigt hår och det motsatta gäller också, personer med naturliga lockar ofta önskar att deras hår var slät och rak. Nu kan de göra sina önskningar gå i uppfyllelse med ett sortiment av produkter och verktyg för att räta ut håret. Med straighteners kvalitet hår, kan vem som helst få ett professionellt resultat hemma i sitt eget hem utan skadliga kemiska ämnen.

Några rakpermanentningsmedel hävdar även att göra hår silkier och blankare. Det finns olika märken och typer av rakpermanentningsmedel att välja mellan, finns med många olika funktioner. Ett exempel är rakpermanentningsmedel med ånga. Ungefär som med ett ångstrykjärn som används för att trycka på kläder, kan du lägga till vatten för att få en pust av ånga från gång till gång när du arbetar på håret.

Ångan alternativet inte kan vara det bästa valet för personer med extremt lockigt hår eller hår som tenderar att frizz under fuktiga förhållanden. Ångan kan orsaka mer frizz och hålla håret från att bli verkligt rätas ut. Ångan alternativ fungerar bäst för människor vars hår är redan ganska rak. är Ceramic rakpermanentningsmedel favoriseras av de flesta människor eftersom de blir varm snabbare, hetare stanna längre och låta håret smidigt och glänsande. Keramiska Håruträtare fungerar bra med de mest svårhanterliga hår. De stannar frizz och platta även de trängsta lockar, ofta i ungefär halva den tid som krävs enligt andra Håruträtare. Även keramiska Håruträtare ofta tros vara den dyraste, det finns många rimliga priser, hög kvalitet keramiska modeller.

Håruträtare är också ibland kallas "strykjärn" och de erbjuder justerbar alternativ. Finns stilar för att behandla kort hår, långt hår, fint hår och tjockt hår. De flesta av de populära stilar av rakpermanentningsmedel är lätt men ändå robust, reptålig och lätt att rengöra, och många erbjuder en ergonomisk design. De utgörs oftast för att förhindra att dra i håret, trasslar och går sönder.

Den största nackdelen rakpermanentningsmedel är att alla sorter kan skada håret. Det är bäst att inte räta håret dagligen. Människor som använder rakpermanentningsmedel bör också använda produkter värmebehandling och skick håret regelbundet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.