Vilka är de olika typerna av Eye rynkkrämer?

Eye rynkkrämer är aktuella emulsioner som lovar att minska eller ta bort rynkor i huden, främst ansiktet. Faktum är att många rynkkrämer gör huden ser yngre ut efter en kort stund. Studier har emellertid visat att även de mest effektiva ögat rynkkrämer bara minska djupet av rynkor med 10 procent, vilket är knappt märkbart av det mänskliga ögat. Tester har också visat att de dyraste rynkkrämer är inte effektivare än den billigaste lotion.

I ett försök att se yngre, konsumenterna spenderar mer än $ 1 miljard US dollar (USD) per år på wrinkle produkter som lovar att göra huden ser slätare och mjukare, vissa produkter som även kallar sig ansikte hissar i en burk. Allt från Crisco till vaselin kan kalla sig en rynka grädde. De flesta tillverkare av rynkkrämer är noga med att marknadsföra sina produkter som kosmetika, vilket är tillåtet att kräva att de bara minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. När en produkt som gör anspråk på att minska rynkor genom att ändra strukturen i huden, dock, då det betraktas som ett läkemedel och, åtminstone i USA, måste tillverkaren kunna bevisa vetenskapligt oberoende hälsopåståenden görs.

rynkor och veck visas när ålder, hälsa och miljöfaktorer kollidera göra huden torrare, tunnare och mindre elastisk. Tid är den största boven i att skapa rynkor. Solskador, konstant muskelsammandragningar, genetik, rökning och dehydrering också bidragsgivare.

Prescription öga rynkkrämer, kallad aktuella retinoider, härrör från vitamin A och bidra till att stimulera förnyelse hud cell. Tretinoin och tazaroten finns två typer av aktuella retinoider som kan minska fina rynkor, strävhet och fläckar ålder. Vanliga biverkningar av retinoider inkluderar rodnad, torrhet, klåda eller brännande. Aktuell retinoider måste användas med solskyddsmedel och skyddskläder för att minska biverkningar. Andra recept öga rynkkrämer innehåller alfa-hydroxy syror, som ökar peeling, peptider, anti-oxidanter, och solskyddsmedel.

De flesta receptfria öga rynkkrämer innehåller lägre halter av de aktiva beståndsdelarna i receptbelagda krämer. Dessa krämer kan vara effektiva för att minska uppkomsten av rynkor. De krämer oftast inte är lika effektiva, men eftersom deras recept motsvarigheter.

Consumer Reports skakade världen skrynkla grädde under 2007 när det jämfördes resultaten av en $ 335 USD per ounce skrynkla grädde med en $ 19 USD per ounce lotion och fann att lyxvaror inte fungerade bättre än läkemedelsprodukter. Den visuella skillnaden mellan de två krämer price point var så minimal att de flesta kvinnor inte kunde bedöma effekterna av de produkter som de testade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.