Vilka är de bästa sätten att få en Glowing Complexion?

En glödande hy är ett utmärkt sätt att se frisk, färsk, vaken och vacker. Om hudvård och makeup produkter kan hjälpa ansiktet visas glödande och friska, en sann glödande hy uppnås bäst inifrån. Några av de bästa sätten att skapa en frisk hy är att äta en balanserad kost, dricka mycket vatten, och få tillräckligt med sömn. när huden näring och släckt det automatiskt ser bättre ut. Det är viktigt att äta en balanserad kost med frukt, grönsaker, magra proteiner och fullkornsprodukter, samt att undvika livsmedel som innehåller mycket socker eller fett. Drick sex till åtta glas vatten per dag, och försöker undvika sockrade drycker som läsk. Att få tillräckligt med motion kan också leda till en glödande hy på grund av ökad cirkulation och övergripande förbättringar hälsa, en hälsosam kropp på insidan tydligt syns på utsidan.

få tillräckligt med sömn varje natt kommer också att bidra till att förbättra ens hy, eftersom huden kan reparera sig själv på natten. Om sömn mask är sliten, vara säker på att det är silke så att huden kan andas, vilket kan bidra till att förebygga skador. Ett annat sätt att få en glödande hy är att fastställa sin hudtyp och köp hud produkter därefter.

Personer med torr hud kommer att vilja välja produkter som ger extra fukt, medan de med fet eller acne-prone skin kanske vill ha produkter som innehåller akne-fighting ingredienser. Människor med känslig hud bör välja produkter utan tillsats av ingredienser, såsom oljor och dofter, vilket kan irritera huden. Det är en bra idé att välja en annan fuktighetskräm för dag tid och nattetid användning. En dag tid fuktighetskräm bör innehålla solskyddsmedel; flesta experter rekommenderar minst SPF 15. Om lotion inte innehåller solskyddsmedel är det viktigt att tillämpa vissa separat för att förhindra brännskador, rynkor, solskador och till och med hudcancer. En kväll Moisturizer normalt vara tjockare och innehålla färre ingredienser, det sitter hårdare i ansiktet och djupt återfukta huden över natten.

Ansiktsmasker kan också hjälpa att skapa en glödande hy. Dessa masker kan användas en gång i veckan eller var några veckor, och fungera som en djuprengörande behandling för att dra ut orenheter och förminska porerna. Förutom masker, ska du tvätta ansiktet två gånger om dagen med ett milt rengöringsmedel, använder vatten som är ljummet, inte hett. Bort makeup med makeup remover vid behov. Tar väl hand om huden och kroppen för att uppnå en glödande hy är en av de bästa sätten att titta och känna frisk.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.