Varför har kvinnor och män använda olika typer av Shaving Cream?

Kvinnor och män kan vara lika många av dagens samhällen. Frågan är: Har jämställdheten gälla rakkräm? Svaret på detta är i stort sett, ja, även om olika typer av rakkräm marknadsförs till män, kvinnor eller båda kan ha vissa små undantag. Framförallt gäller detta förpackning, pris och doft. för alla kvinnor därute som stal pappas eller fortsätta att använda en mans rakkräm: Relax! Du har inte använt fel rakkräm. De viktigaste ingredienser som utgör de flesta krämer, geler eller skum för män och kvinnor är desamma. Olika typer av rakkräm saluförs för känslig hud för kvinnor innehåller vanligtvis mer moisturizers och mindre doft, men de flesta har en mer "manlig" doft liknande aftershave produkter. De olika typerna av rakkräm saluförs till kvinnor kan innehålla lika delar fuktighetskräm och olika kemikalier, som gör mäns rakkrämer. Men de kan vara mer tilltalande för dofter, med dofter som har floral anteckningar i stället för aftershave dofter. De är också i allmänhet förpackade i en färgad behållare som huvudnummer pasteller, medan mäns rakkrämer tenderar att inkludera djärva grundfärgerna.

Slutligen, tenderar kvinnor rakkräm att vara dyrare ounce för ounce än vad mäns. Kolla prisskillnaden mellan Barbasol ® och Skintimate ® för en jämförelse. Kvinnor kommer att betala mer, i de flesta fall, än vad män att få "kvinnliga" förpackning och doft.

Varför skulle män och kvinnor använder olika typer av rakkräm? Faktum är att inte alla gör. Vissa par delar deras rakkräm. Andra föredrar det övervägande manliga eller kvinnliga doft och köpa könsspecifika typer. Män är mindre benägna att tolerera den blommiga dofter av kvinnors rakkräm och är mindre motiverade att köpa kvinnors rakkräm på grund av den extra kostnaden. Kvinnor kan stängas av aftershave doft av vissa mäns rakkräm eller de kan hitta den "kvinnliga dofter" som erbjuds av kvinnors varumärken i kombination med marknadsföring och kvinnliga överklagande förpackningar, mer attraktiva.

Den springande punkten är dock att det är försumbara skillnader mellan könen olika typer av rakkrämer. Några smarta företag har aktiverats för att vädja till de stränga Mars eller Venus typer, och andra nu erbjuda könsneutrala rakkräm, med mer neutral dofter, eller liten eller ingen doft. Båda könen kan välja att använda antingen kön's rakkräm, och för båda könen, kan dessa produkter för känslig hud är det bästa val. Gel, till exempel en tendens att innehålla färre starka kemikalier (ibland kallad skägg mjukgörare) än vad skum.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.