Vad bör jag tänka på vid köp av Hairbrush?

Köpa en hårborste som bäst motsvarar dina behov bör inte vara en större tidskrävande beslut, men vissa ansåg borde gå in. När allt är en hårborste inte meningen att bara detangle och släta ut håret, men distribuerar olja i håret för att hålla håret friskt och glänsande. Din hårtyp och hårlängd är de två viktigaste faktorerna när man köper en hårborste. De med korta frisyrer bör överväga att köpa en hårborste som är rund och små eller medelstora. Denna typ av hårborste kan lägga lite av curl eller form till kort hår, speciellt när det används med ett slag-dryer. När du köper en hårborste att använda på kort hår, anser att korta borst tenderar att fungera bäst på kortare hår längder. Köpa en andra hårborste i en halv runda stil kan maximera styling alternativ för kort hår. När du köper en hårborste för långt hår, överväga ett mjukt hår borste. Långt hår är särskilt utsatta för skador och bryter vid tandborstning. Att köpa en hårborste som är skyddat och använder det dagligen kan förhindra många trasiga hår delar. De med tjockt och lockigt hår kan ha en särskilt utmanande tid då köpa en hårborste som fungerar bra på sitt hår. Vissa människor med tjockt och lockigt hår föredrar att köpa en hårborste som är mer en återhämtning än en pensel. Att köpa en hårborste som är platt och paddel-formade kan vara en lösning för styling lockigt eller vågigt hår lättare. En rund borste för föning brukar fungera bra på lockigt hår och de med tjockt hår kan ofta använda en metall-spoked hårborste också. Att köpa en hårborste som är oval är en bra idé för dem som vill ha en lång, rak frisyr. Oval hårborste kommer ofta bidra till att skapa mindre volym än en rund hårborste.

överväga att investera i en god kvalitet naturlig borste när man köper en hårborste. Plastic borst kan lägga till statiska till hår och naturborst såsom vildsvin borst hårborstar ofta eliminera detta problem. Naturborst också tenderar att vara mindre stressigt på hårstrået.

Undvik att använda någon typ av hårborste på någon längd eller typ av hår när håret är vått. Vått hår är särskilt utsatta för stretching, försvaga och bryta. Bryta och dela upp håret skapar frizziness-en oattraktiv efter alla hårtyper. Wide-tandade kammar är bäst för vått hår som har handduk eller lufttorkad så mycket som möjligt först.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.