Vad bör jag tänka på när du köper Hair stylingprodukter?

När du är i marknaden för hårvårdsprodukter styling, med att pröva dina unika hårtyp. Det är klokt att välja produkter som tillgodoser och näring åt hår. Till exempel, om ditt hår brukar vara torr och spröd, men du vill att dras mot produkter som ingjuter fukt och skyddar håret mot skador. Å andra sidan, om ditt hår har en tendens till naturlig oiliness, lättare moisturizers är oftast bäst. Finns hår styling produkter som är särskilt utformade för skadade, permed, avslappnad, eller färgat hår, använda dem om ditt hår passar någon av dessa beskrivningar.

Gel är en av många populära hårvårdsprodukter styling. Gel är väl lämpade för kortare frisyrer, liksom de som är avsedda att ha en mycket exakt utseende. Använd dem när du vill uppmuntra ditt hår i en särskild form eller apparaten och få den torr på plats. Var försiktig med geler som innehåller alkohol, de tenderar att torka håret. Välj en gel om du vill något kan du bara ansöka, kamma igenom, form och gå.

Mousse är en annan hår styling produkt som har en viss popularitet. Det kan användas för att hålla din stil på plats eller att ge ditt hår hiss. Det finns många typer av mousse, vilket gör det möjligt att hitta en som fungerar bra med nästan vilken hårtyp. Läs ingrediensförteckningen på mousse du funderar på och hoppa varumärken som innehåller alkohol om ditt hår är torrt eller skadat. Med mousse, kan du ansöka några till roten av ditt hår, kamma igenom det, och den stil som du vill.

Satsa på en stylingspray om du vill ha en produkt avsedd att locka håret för att bete sig som du önskar. Dessa hår styling produkter är inte konstruerade för att hålla håret på plats. I stället är de vanligtvis används för att uppmuntra håret vara lockigt eller rakt, samt att kontrollera frizz. Många styling sprayer innehåller även balsam. Om du gillar din stil och vill att den ska stanna på plats, väljer en bra hårspray. När du har lirkade håret till att to-die-for style, vill du inte en blåsig, regnig, eller fuktig dag att förstöra det. Spraya på några hårspray och du är redo för världen. I likhet med andra hår stylingprodukter, leta efter ett hårspray som är avsedd för din hårtyp och noggrant granska ingrediens listan. Du vill inte ha något att över kommer torra håret och låt den sårbara för brott.

Oavsett vilken typ av hårvårdsprodukter styling du behöver, kom ihåg att Priset behöver inte alltid det värde av en produkt. Högt prissatta produkter kan inte hjälpa dig forma håret något bättre än förmånliga alternativ. Det är den ingrediens listan som räknas. Var inte rädd för att be din stylist för förslag om ingredienser för att undvika eller söka i ditt hår stylingprodukter. Han eller hon bör kunna ge vägledning för att hålla ditt hår friskt och fantastiskt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.