Vad är skillnaden mellan Läppglans och Lip Balm?

Balm definieras som ett läkemedel salva som kan användas för att lindra eller lösa hud frågor. Läppbalsam särskilt kan komma i små runda burkar, eller i flaskor som de som används i kap Stick?. I många fall kan läppbalsam vara med fingrarna från små burkar och används för att hjälpa lugna nariga eller solbrända läppar. Detta skiljer sig från mer oljiga läppglans, som kan innehålla färg eller glitter, och används för att ge läpparna ett blankt utseende.

Alla läppbalsam är lika effektiva. Många är gjorda med infusioner av naturliga örter som mynta eller kamomill. Vissa former av läppbalsam kan lugna ner eller förhindra chapping. Vissa erbjuder även solkrämer för att förhindra solskador.

Läppbalsam inte kan ha mycket effekt om nariga läppar är relaterade till andra problem. Till exempel kan nariga läppar vara tecken på blodbrist och läppbalsam kommer att ha liten inverkan på detta problem. Människor som är kroniskt uttorkade kommer inte heller att se någon större skillnad när man använder läppbalsam, därför att vad de egentligen behöver göra är att dricka mer vätska. kan vissa läppglans också medicinska och lugna nariga läppar. Hand, dock är deras mål att ge ett estetiskt tilltalande utseende i munnen, vilket läppbalsam inte tillhandahåller. A lip gloss med vitamin E och aloe vera kan vara lugnande och söt. Det får inte ta upp allvarliga chapping problem. Vissa människor bär läppglans över läppbalsam för att dölja vaxartad utseende balsam.

Vissa läppstift kan också fungera som ett läppbalsam. Skillnad lip gloss de tenderar att vara ogenomskinliga, snarare än transparent. De kan också innehålla vitamin E eller tillägg för att hålla läpparna fuktiga. Inte alla läppstift tillhandahålla detta. En del har en huvudingrediens alkohol i dem, vilket tenderar att torka ut läpparna.

Om nariga läppar är resultatet av munsår, bör man inte återanvändning läppbalsam efter munsåret har lösts. Man bör särskilt inte dela läppbalsam, lip stavar eller glans med en vän, särskilt om man får munsår. Dessa är vanligtvis en form av herpes virus som kan överföras till andra människor. Om man utvecklar ett munsår när jag använder någon form av läpp produkt vara säker på att kassera produkten så att inte reinfect området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.