Vad är några olika typer av Hair stylingprodukter?

Det finns ett överflöd av hårvårdsprodukter styling på marknaden. Professionella hår styling produkter säljs i salonger och rabatt hår stylingprodukter tillverkas av olika nationella märken säljs i narkotika affärer och på massa varuexponering återförsäljare. Den mest påtagliga skillnaden mellan professionella och rabatt hårvårdsprodukter styling är priset, men vissa professionella produkter är värt priset.

Medan många människor har ett varumärke föredrar, finns många fler människor helt enkelt överväldigad av det utbud av hårvårdsprodukter styling. Försöka urskilja vad varje produkt är och vad den är avsedd för kan vara komplicerade och ofta etiketterna hjälper inte. Genom att bekanta dig med olika typer av hårvårdsprodukter styling, kommer du att kunna göra snabbare val och hitta rätt produkter för ditt hår. En grundläggande översikt av de många olika typer av hårvårdsprodukter styling är följande sätt:
  • Mousse -Mousse, ibland kallad styling skum, är en styling produkt som är förpackad under tryck och expanderar när de släpps. Mousse är mycket lättare än andra stylingprodukter och vissa märken uppkommer som en kombination leave-in conditioner och styling produkt. Mousse fungerar bra för de flesta hårtyper, men om du har torrt hår, då undvika mousse som innehåller alkohol. Också om du behöver starkt grepp eller vill behålla en kort, gjuten frisyr, prova gel eller pomada.

  • Gel -Gel är en hår styling produkt som kan vara ganska mångsidiga. Det är tillgängligt som antingen en spray eller direkt tillämpning. Spray gel är bra för en snabb, övergripande omfattar, men ger i allmänhet mindre tillbaka än direkt tillämpning hårgelé. Direkt tillämpning hårgelé kräver att du arbetar den i jämnt för hand, men oftast ger ett starkare grepp. Hårgelé fungerar bra för "scrunching" lockar och hjälpa till att skapa eleganta former. Återigen, om du har torrt hår undvika hårgelé innehåller alkohol.

  • Pomada -Pomade och vax är i allmänhet samma produkt. Dessa hår styling produkter är bra för kort hår, torrt hår, och är viktiga för skulpterade frisyrer. Pomada är en vaxartad substans som kan kännas fet i behållaren och på händerna, men en gång arbetade i hår ger lyster. Även om det känns tungt och kan ta mer än ett schampo för att tvätta bort, pomada och hår vax inte torrt hår ut som några stylingprodukter göra. Du får bättre grepp med pomada och hår vax.

  • bortförklarar eller polering Drops -släta eller polering droppar, även detaljhandeln som anti-frizz serum bland annat namn, är silikon-baserade produkter hår styling som är utformade för att smidigt grov hår schakt, vilket minskar eller eliminerar frizz. De flesta produkter används i små mängder och kan användas på vått eller torrt hår. Om du kämpar med fly-away eller krulligt hår, prova att använda en hår glans produkt.
  • Det finns naturligtvis andra hår styling produkter tillgängliga. Finishing produkter hänvisar till hårspray eller någon produkt som appliceras på håret när det är gjord för att underhålla den. Skydda produkter, t. ex. värme protectants, tillämpas på håret innan du använder den värme-styling tool. Det bästa sättet att hitta produkter hår styling som fungerar för din hårtyp är att experimentera med olika. Om du har en pålitlig frisör, fråga dem vilka typer av produkter de rekommenderar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.