Som Hårprodukter kan jag använda till Treat kluvna hårtoppar?

Oavsett hur väl du tar hand om ditt hår på ett eller annat tillfälle kommer du att behöva behandla kluvna hårtoppar. Resultatet av många faktorer, inklusive sommar sol, simbassänger, hårda rengöringsmedel, och över-, bearbetnings kan kluvna hårtoppar hanteras med bara några få grundläggande förfaranden. Medan många människor tror att det enda sättet att behandla kluvna hårtoppar är att klippa håret, sanningen är den att klippa håret bara tar bort det kluvna hårtoppar du ser, men oftast håret är skadat långt över slutet. Cutting omkring en tum av håret kan bromsa ytterligare uppdelning, men bara behandling kan helt stoppa det. Det bästa sättet att behandla kluvna hårtoppar är att hindra dem i första hand genom djup-conditioning håret ofta. En god kvalitet conditioner bör vara rik och krämig men lämnar inga rester i håret. Om ditt hår är torrt, schampo mindre ofta för att förhindra ytterligare skador och minimera väderexponeringen, med en hatt om du tillbringar mycket tid i solen.

Minska användningen av curling strykjärn och hårtork också hjälper, eftersom den intensiva värmen bidrar till hårklyveri. Om skär ner på torktiden är inte ett alternativ, kan du behandla dela slutar med termiska skydd produkter, som syftar till att undvika värmeskador. Om det alls är möjligt, låt håret lufttorka. Ett annat sätt att behandla kluvna hårtoppar är att vara trevligare att ditt hår. Använd en mjuk borste snarare än en plast med borst, och vara särskilt försiktig när håret är vått, eftersom det blir mer sårbara och utsatta för brott. Det finns några huskurer för att behandla kluvna hårtoppar hemma. En är att blanda vitamin E kapslar med varmt vatten och applicera blandningen med håret när det är vått. Plain kokosolja och mandelolja är andra bra alternativ: de kan stå över natten eller tillämpas efter tvätt. Om du väljer det andra alternativet, att täcka huvudet med en våt varm handduk eller en plast dusch lock i ca 20 minuter för att hjälpa håret absorbera oljor bättre.

ingen roll hur du väljer att behandla kluvna hårtoppar, minns än sund kost bidrar också till att håret hälsa, så se till att du äter en balanserad kost, eller överväga att ta en multivitamin att balansera ditt matintag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.