Hur väljer jag den bästa grunden makeup?

Foundation smink, bas, flytande smink, pannkaka-vad en kvinna kallar det, köttet-toned kosmetisk som händer först kan bryta ner en kvinnas "utseende. " Med så många färger, former och formler tillgängliga, välja rätt foundation makeup kan verka som en omöjlig beslut. En kvinna bör först komma ihåg att grunden makeup är just detta-det lager på vilka alla hennes andra makeup kommer att vila. Hur bra hon foundation makeup ser ut avgör hur resten av hennes kosmetika utseende, så hon bör hålla i minnet att stiftelse makeup är inte tänkt att ändra hudens färg. Det är tänkt att matcha färgen så nära som möjligt. En kvinna med glåmig hud bör inte försöka att "rosa" hennes hudton med en ljus foundation makeup, och en blek hy-kvinna bör inte försöka "tan" hennes med ett brons ton.

Bronzers finns att ge huden en sol-, kysste utseende men dessa är oftast i någon form av pulver och är tänkt att användas efter makeup tillämpas. I varje fall bör kvinnan försöka matcha hennes hudens ton så nära som möjligt. Om hennes stiftelse matchar hennes hud, då hennes rodnad och pulver matchar också.

Foundation makeup finns i många former: flytande, crème, stick, crème-till-pulver, och så vidare. Flytande foundation makeup är den vanligaste och kan köpas i varuhus eller på apotek. Beroende på tillverkare och syfte, kan dessa vätskor varierar från mycket lätta täckning till måttlig täckning. Crème och stick stiftelser ge medeltung täckning, allt om uthålligheten i spackle. Crème-to-pulver sorter börjar som en crème stiftelse och torka en pulverlack. En kvinna bör fundera noga på vad hon vill att hennes stiftelse makeup att göra innan hon köper den. Stiftelsen makeup kan och kommer att gömma små rynkor, kan till exempel, men inte utföra mirakel. Också stiftelse makeup som tillämpas för kraftigt sjunker ner i hudens sprickor ytterligare definiera rynkor.

Formler finns som hävdar att främja anti-aging och yngre hy. En kvinna kommer helt enkelt att testa dessa och se om hon märker en förbättring i hennes hud. Kvinnor bör välja en stiftelse makeup med en solskyddsfaktor (SPF) på minst 15, om hon inte är allergisk mot det. Den solskyddsmedel hjälper till att skydda sin hud mot åldring så mycket som någon annan formel. Lätt till medium täckning är oftast den bästa vägen för de flesta kvinnor.

Kvinnor bör också vara medvetna om deras hudtyp och vad foundation makeup bäst lämpade för det. Kvinnor med normal hud kan bära nästan någon formulering. Dock bör kvinnor med fet hud leta efter en vattenbaserad stiftelse utan mineralolja, eller mineralolja som en av de sista ingredienserna. Kvinnor och ungdomar med akne besvär kan prova ett "förtydligande" stiftelse avsedd för Breakout-benägen hud, men denna formel kan göra dåliga saker värre om det torkar ut huden för mycket. Kvinnor med torr hud bör leta efter en återfuktande eller fuktgivande stiftelse.

Känslig hud kräver särskild behandling. En kvinna ska försöka varumärken som säger att de är hudvänliga eller speciellt för känslig hud. Om varumärket erbjuder ett urval pack, skulle hon köpa först och testa smink på en undanskymd bit hud för att se om hon har en reaktion. Hon kanske inte kan använda apotek smink, men kanske måste gå med en hudvänliga varuhus varumärke. Prover av dessa är alltid tillgängliga på smink disk, där hon kan prova dem innan du köper. So-varuhus kontra apotek-som är bättre? Det beror helt på vad en kvinna är ute efter. Om, som nämnts ovan, har hon känslig hud, kan varuhuset att hennes enda alternativet. Däremot får hon inte heller säker på hur man väljer en god grund färg, eller kanske inte riktigt förstår hur man kan köpa för sin hudtyp. Det är när de bekanta i makeup diskar verkar vilja änglar från himlen . De gör oftast sitt bästa för att se en kvinna har en bra foundation som ser bra ut och är bäst för hennes hud. Allt detta stöd och för kvalitet extra, dock. Däremot kan kvinnan köpa en flaska stiftelse från varuhuset och låt den vägleda hennes beslut om hon vill gå till apoteket nästa gång. Hon kan bara ta henne flaska med henne och jämföra färger med vad hon ser i affären. En kosmetisk counter associerar förmodligen berättar en kvinna hur man ansöker hennes stiftelse, men några tips aldrig skada. Fingrarna är bra, men endast med lätt täckning. För tyngre täckning, använd en makeup svamp. Se också till att smink blandas väl på jawline. Annars kommer kvinnan se ut som om hon har en mask på. Men när stiftelsen nästan matchar hudfärg, är detta sällan ett problem. "Feather" grunden i kanterna och runt ögonen, så att smink inte kommer att krypa in i några veck.

Eftersom stiftelsen är så viktigt för hur en kvinnas makeup ser, bör hon välja sin bas noga. Funderar hudton, typ och täckning som krävs kommer hjälpa henne att göra det bästa beslutet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.