Hur ska jag få prata med en tatuering Konstnär om ett projekt?

önskan om en anpassad tatuering är mycket lovvärt, eftersom det kommer att se till att du har ett personligt arbete som verkligen betyder något för dig. Det finns dock några saker att tänka på när du funderar på en tatuering projekt, så att du hamnar med en design som du verkligen är, helt tillfreds med. Det första du bör göra är att hitta en bra tatuering konstnär, och se till att han eller hon är en bra passform för den typ av design du vill ha, och då måste du prata med konstnären om din design. Ett vanligt klagomål på tatuerare är att folk kommer in med idéer som är för oklara eller alldeles exakt. När du möter en konstnär för att diskutera en konstruktion, bör du ta med några visuella hjälpmedel så att du kan tala om den stil du vill pjäsen att göra, och vad du vill bli avbildade, oavsett om det är en familj vapensköld eller mytomspunna djur. Om du vill ha en tatuering av befintliga konstverk, till exempel en teckning av Picasso, vara beredda att göra vissa förändringar av arbets-, mänskliga huden är ett mycket unikt duk. Du kanske också vill ta in konkreta exempel på vad du inte vill, för att ge en referensram för konstnären. Ha en uppfattning om storlek och placering när du pratar med en tatuering konstnär, liksom. När du pratar med en tatuering konstnär om ett projekt bör du vara beredd att vara flexibel. Han eller hon kan ha en rekommendation till placering eller storlek som går emot din önskan, till exempel, men du ska höra artisten ut. Minns du när du pratar med en tatuering artist som han eller hon har flera års erfarenhet, och konstnären vet vad som fungerar bra. Till exempel, tatueringar text som lindas runt armar och ben tenderar att se dåliga ut, men de kan se fantastisk på ryggen eller bröstet, vilket ger en stor duk, som tillåter människor att se hela tatueringen på en gång. Om det finns vissa frågor som du inte är villig att vara flexibel om, kan du sluta med en tatuering som inte tillfredsställa dig. En tatuering konstnär kan också få rekommendationer baserade på din hudtyp och färg . Vissa bläck, till exempel ser fantastisk mot svart hudtoner, men vattniga och dåligt valt när de tillämpas på fler blek hud. Konstnären kan hjälpa dig att omvandla din idé till en verklighet som kommer att se bra ut och vara möjliga att uppnå. Vid slutet av sessionen, kan tatueringen konstnären begära att få behålla en del av materialet du tog som referens, och han eller hon kanske har tagit fram några skisser av konstruktionen, och man bör sätta en tid för att titta på konstruktionen och börja tatueringen. Tänk på att du kan bli ombedd att lägga ner en insättning på detta stadium.

Vid nästa återbesök, till design noga och tar sig tid att prata med konstnären. Om mönstret inte alls vad du förväntat dig, be att få det ritas om. Om konstnären känner att han eller hon inte kan eller inte kommer att rita om pjäsen, kanske du vill prata med en tatuering konstnär som skulle vara en bättre passform. Om mönstret är mer eller mindre vad du vill men vissa delar är inte rätt, begära att justera dessa. Ta dig tid att förfina konstruktionen med konstnären så att ni båda är nöjda.

När designen har avslutats till belåtenhet, kommer konstnären tillämpa en stencil av design till din kropp. Detta är en tid, när det lönar sig att ta sig tid att prata med en tatuering konstnär. Placeringen är oerhört viktigt, så om du inte är nöjd med den ståndpunkt schablonen när den tillämpas, begära att få det flyttat. Undersök stencil noga i spegeln för att se till att det verkar som att du vill det, och om tatuering innehåller text, se till att texten löper på rätt sätt!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.