Vad är nötkreatur Europaparlamentet?

Även om många gjutning regissörer och producenter kanske föredrar termen öppen audition , många kämpande skådespelare och sångare vet innebörden av ett nötkreatur samtal alltför väl. Ett nötkreatur samtal audition är en process där hundratals eller tusentals artister får tävla för ett visst antal roller. Om ett nötkreatur samtal eller öppen audition för musikalen Grease hölls fångna, till exempel, skulle teatern vara fyllda med hundratals blivande aktörer klädda i svarta skinnjackor och frisyrer Ducktail. Varje kandidat i ett nötkreatur samtal kan komma att utföra en rad från en låt eller reciterar några rader dialog.

Idén om ett nötkreatur samtal eller öppen audition sägs ha kommit från de tidigaste dagar Actors 'Equity Association (AEA), en kraftfull teatralisk union. Många teatral och roller filmen erbjöds enbart etablerade aktörer, inte de djupa leden medlemmar i AEA. Boskapen ringa, eller öppen audition, blev ett krav för nästan alla fackliga produktioner, även om auditions aktörer som var skyldiga fortfarande att gå med i AEA innan han fått besked av dessa djur samtal.

För många moderna aktörer, boskapen ringa auditionen processen har blivit en livsstil. Meddelanden om öppna Cattle Call auditions brukar postas i branschtidningar eller ges till en erkänd talang organ. En aktör kan upptäcka en lämplig boskap samtal tillkännagivande, eller hans eller hennes agent kan sprida informationen. En typisk Cattle Call meddelandet innehåller plats för audition, en översiktlig beskrivning av tillgängliga uppgifter, förslag på skådespelare, och en tid anländer till platsen. Det är ovanligt för regissören och producenterna visas på en boskap samtal audition, även om vissa kanske vill delta för att finna en eventuell oslipad diamant, en okänd kandidat med stor talang. För större produktioner, är ett Rollsättare vanligtvis anställd att göra partihandel gjutning beslut under ett boskap samtal. Den Rollsättare förstår oftast vad konstnärlig ledare söker hos en skådespelare, så att han eller hon kan begränsa listan över kandidater att ses igen senare. Ett nötkreatur samtal audition i allmänhet slutar med ett avvisande "tack" eller en begäran om ett återbesök, känd som en call back .

Ganska ofta regissören och producenterna har redan beslutat om särskilda aktörer för varje tillgänglig roll, men fackliga regler som är särskilt diktera behovet av öppna eller boskap ring auditions. Ibland Rollsättare kommer audition och summariskt förkasta nästan varje kandidat under en boskap samtal. Aktörer förstå hur konkurrenskraftig underhållningsbranschen kan vara, så många av dem se nötboskap samtal auditions genom fördomsfull ögon. Chansen att vinna en stor roll genom ett nötkreatur samtal är notoriskt smala, så många kämpar aktörer koncentrera sig mer på att utveckla näringslivet kontakter och förbättra deras egenskap färdigheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.