Vad är ett tidsdelat boende?

ett tidsdelat boende är namnet på fastighet där ett antal individer aktieägande i ämnet egendom. Till skillnad från en vanlig hem då en enskild, till exempel en man och hustru aktieinnehav, ett tidsdelat boende är nästan alltid ägs av ett antal personer som har något samband med varandra överhuvudtaget. p

Timeshare egenskaper kan ofta finnas i varma destinationer där folk vill semester. Som ett exempel, kuststäder och städer i Florida (Daytona Beach) och South Carolina (Hilton Head Island) erbjuder ett stort antal timeshare egenskaper. De kan också hittas i kallt väder områden (skidorterna i Colorado) och över hela världen (Irland, Mexiko, Spanien) också. De flesta av dessa andelslägenheter ligger i resort samhällen.

Timeshare egenskaper är mycket mer än vanliga hotellrum. Vanligtvis innehåller de en till tre sovrum, flera badrum, ett stort kök och ett vardagsrum. Dessa condominium-style enheter är nästan alltid fullt möblerad. Inomhus-och utomhuspooler är vanligt på de flesta timeshare egenskaper. Den typiska timeshare ägande enhet är en vecka. Timeshare ägande är mycket lik den som ett condominium förutom att din äganderätt är begränsad till en viss vecka (eller veckor, om du köper flera intervall) under året. Om du en veckas tid har efterfrågan kommer priset bli högre. Till exempel en andelslägenhet i en vecka på Hilton Head Island, South Carolina i april kommer att kosta mycket mer än en vecka på samma resort läge i tryckande hetta i augusti.

Timeshares kan säljas eller vidarebefordras till arvingar som med andra typer av fastigheter. Många människor inte bara titta på deras tidsdelat boende som ett sätt att få en bra semester, men också se det som en investering. Skulle de välja att använda fastigheten för eget bruk, kan de hyr sin timeshare till andra. Även värdet av många andelslägenheter ökar med tidens år, så länge som destination förblir attraktiv.

De flesta timeshare avtal tillåter ägare till handel och byta platser. Exempelvis kan en ägare i Bahamas byta sin vecka ägare till en liknande tidsdelat boende på Hawaii. Många större hotell företag, såsom Marriott International, förvalta och sälja andelslägenheter på Resort platser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.