Vad är ett filmteam?

Ett filmteam är en grupp människor som arbetar på produktionen aspekt av en film. Filmteam särskiljs från aktörer att stödja produktionen av ett stycke utan faktiskt visas på skärmen (utom av misstag), och medlemmarna av besättningen finns även separata från producenterna, som hanterar immateriella rättigheter och distribution aspekter av produktionen. Det finns ett antal positioner på ett filmteam, från den prestigefyllda roller på SCUT arbete och ett bra filmteam är nyckeln till att producera en högkvalitativ film-, handels-, tv-show, eller någon annan sorts filmad pjäs. Det finns ett antal allmänna avdelningar inom ett filmteam, som alla har särskilda ansvarsområden och spelare. Som en allmän regel, dessa avdelningar arbetar nära varandra för att säkerställa att filmen har en polerad, konsekvent och professionellt utseende och för att skapa en pjäs som matchar med den vision som producent och regissör.

Produktion avdelning på ett filmteam består av producenter, regissör, och deras stödpersonal, inklusive andra enheter, samordnare stunt, arbetsledare kontinuitet och koreografer. Denna avdelning hanterar den kreativa delen av filmen, som arbetar tillsammans för att skapa och realisera en vision, och de har också hantera den dagliga behov av produktionen, genom produktion assistenter som ordnar allt från lokaler till uthyrning cateringverksamhet. Vidare ingår i produktionsteamet är front office staff.

Många människor i produktionen departementet ett filmteam har arbetat på andra avdelningar, för att få en grundlig kunskap om alla positioner på ett filmteam. Denna djupare förståelse för hur andra positioner på besättningen arbetet kan vara mycket användbara när de utfärdar order och direktiv.

Konsten Avdelningen ansvarar för utseendet och känslan i filmen, förverkligas genom uppsättningar, rekvisita, landskapsplanering, och så vidare. A production designer övervaka typiskt denna avdelning, i nära samarbete med regissören. För utseende av aktörer, hår och makeup och avdelningar garderob arbete med dräkter och fysiska utseende, vanligtvis samråd med belysning och designteam att se till att aktörerna ser sitt bästa.

Produktion ljudet uppdelningen av filmteamet hanterar ljudinspelning under produktion, medan ljudet besättningen fungerar på scenmusik och post-produktion ljud. Kamera besättningar är ansvariga för den fysiska filma tillsammans med belysning, biträdd av grepp, riggers och gaffers som faktiskt ställning och ändra belysningen på uttagen samtidigt uppfylla andra elektriska behov. I post-produktion, redaktörer och visuella effekter besättningar lägga sista handen på pjäsen, se till att det ser perfekt före distribution.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.