Vad är ett Travel Kit?

En Travel Kit är en samling av föremål som kan behövas under resor som är förpackade tillsammans för bekvämlighet. Det finns ett antal olika typer av resor byggsatser, inklusive sådant som byggsatser resa sömnad som omfattar grundläggande sömnad verktyg för att göra snabba reparationer av kläder medan man reser, och resor toalettartiklar kit som innehåller saker som behövs för grundläggande hygien. Många butiker säljer välfylld travel kit, tillsammans med delar av rese-kit till personer som behöver förnya eller designar en anpassad kit. En typisk resa kit levereras i en liten låda eller säck som är utformad för att passa in bagage. Vissa resor kit i form av hängande påsar som zip upp så att de kan packas för resor. När någon har nått en destination, kan kit packas upp och hängas upp, och de många fack kommer att exponeras. Tillverkare av bagage ibland gör motsvarande resa kit särskilt utformat för att krypa in sitt bagage produkter för maximal utnyttjande av utrymmen.

objekt inuti ett resekit är ofta små, gör att människor kan passa i allt de behöver utan att ta upp en stor mycket utrymme. Till exempel, i en toalettgrejer, kan kitet har små behållare med rakkräm, tvål, tvätta ansiktet, schampo, balsam, lotion, makeup remover, och så vidare. Travel makeup kit kan innehålla komprimerar med vanligt förekommande nyanser, tillsammans med en förminskas samling av läppstift, eye liner, och andra tillbehör makeup. Flera företag gör mini behållare som man kan fylla sig att lagerföra deras resa byggsatser.

Ofta är de bästa på en resa kitet är för ett färdigförpackat rese-kit som innehåller en rad punkter någon kan behöva när du reser. Det är emellertid också möjligt att samla ett resekit från scratch. Travel kit kan användas för att göra saker som är nödvändiga mediciner, accouterments för ett barn, verktyg för rakning, resehandlingar som pass och biljetter, och så vidare. Människor reser för att arbeta kan också ha ett resekit av gemensamma arbetsredskap som alla är packade och klara att gå så att de inte behöver sätta ihop ett kit i sista stund när de får kort varsel av en resa.

Personer som reser ofta kan hålla ett resekit med ett bra läge så att den alltid är tillgänglig. Vissa personer kanske även lämna en påse full packad med allt de behöver, från förändringar av kläder till en välsorterad toalettgrejer. Detta kan vara mer praktiskt än att försöka att packa allt som krävs för varje resa.

för katastrofberedskap, är det en bra idé att hålla ett resekit runt huset. Satsen bör innehålla kopior av viktiga dokument såsom kontoutdrag, gärningar egendom och födelsebevis, tillsammans med dagens mediciner och grundläggande förnödenheter såsom mat och vatten. Ha ett kit färdigt kommer att spara tid i händelse av en evakuering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.