Vad är en nattklubb?

En nattklubb är en evenemangsarena öppet senare på kvällen som är öppen vanligtvis tills tidigt på morgonen. Nattklubbar ligger oftast i städerna. Musiken och dansgolvet är stora drar i en nattklubb och de kan tjäna någon typ av mat och dryck.

Mat på nattklubbar är ofta begränsad till förrätt och lättare biljettpris som kycklingvingar och nachos. Dessa typer av livsmedel är populära, kräver minsta bråka och gå bra med alkoholhaltiga drycker. Några nattklubbar som är mer exklusiva får funktionen sofistikerade rätter. Livsmedlet samt drycker serveras på nattklubbar varierar beroende på kundkrets.

Placeringen av en nattklubb ska bero på var målet kunden befinner sig t. ex. i närheten av barer att de också deltar. Nattklubb kundkrets kan gå till en bar först tidigare samma natt. Snarare än att bara bero på en typ av klientel, men många nattklubb ägare försöka locka till sig en blandning av kunder så att de kan hålla en tillräckligt komplett hus för att göra en vinst. Till exempel kan en natt klubb vill nå unga yrkesverksamma, kontorsarbetare, turister och studenter. Den huvudsakliga skillnaden mellan en nattklubb och en bar är ett dansgolv. Många barer inte har ett dansgolv, är varje natt klubb kan ha ett stort dansgolv i mitten av klubben. A disc jockey (DJ) monter oftast sitter rätt nära nattklubben s dansgolv och några dansgolv också funktionen laserljus effekter. Inredningen och musik i en nattklubb som är riktad för att locka de typer av kunder ville ha. Vissa nattklubbar har en modern metall och läder inredningen medan andra kan ha ett mer rustikt utseende med mycket trä accenter.

Förhållandet mellan nattklubben personer till sin kundkrets som varierar med storleken på klubben och det genomsnittliga antalet kunder som de regelbundet tjäna, men en basindustri servicenivå betraktas ofta som en tjänst person per 35 eller mindre kunder. Nattklubbar är ofta populära bland yngre människor. Många nattklubbar erbjuder dryck speciallösningar för födelsedagskalas samt kandidat-och möhippa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.