Vad är en Cuddillow?

en skapelse av Travelodge gästfrihet företag i Förenade kungariket är cuddillow säker på att revolutionera branschen, att även de mest lediga hotellrum mer inbjudande. Konstruerad som en gosa kudde att gästerna kan njuta av samtidigt som vilar eller sover i sina rum, finns ett antal fördelar för cuddillow. Här är lite bakgrund om cuddillow, samt varför det verkar vara fånga så bra.

Forskning som utförts på begäran av Travelodge företaget konstaterade att medan gästerna njuta av de bekvämligheter som erbjuds av hotellkedjan, upplevde många ensamma resenärer en känsla av ensamhet. Andra visade att de ofta var oroliga att sova ensam i en okänd stad. Som svar på denna information, Travelodge beslutna att se vad som kan göras för att mildra dessa känslor av ensamhet och hjälpa sina gäster njuta av att bo lite mer.

Slutresultatet blev att ta fram ett sätt att ge dig med ett substitut kram, genom en speciellt utformad kudde. Gäster som färdades ensam skulle kunna krypa upp i famnen på cuddillow och har en känsla av att innehas av en nära anhörig.

struktur cuddillow är mycket enkel. Ungefär hur lång den genomsnittliga människas bröstkorg, dragen den cuddillow två avdelningar som fungerar som vapen. Individen kan vila sitt huvud på kroppen av cuddillow och försiktigt svepa vapen över, i en stil som liknar de mjuka omfamning av en nära anhörig. Cuddillows är gjorda med mjukt och tåligt skal som är lätta att rengöra, och innehåller en mängd olika fyllmedel, allt från gås fjädrar och dun på syntetisk fyllmedel för allergiker.

Tidiga rapporter tyder på att dessa unika krama kuddar gör en positiv effekt med hotellets gäster. Travelodge kedjan gör dem tillgängliga utan extra kostnad i ett antal utvalda hotell, med planer på att utöka tillgängligheten i alla deras hotell om svaret är fortsatt positiv. Gäster rapporterar att cuddillow är inte bara bra för de flyttade in i ett främmande rum i en ny stad, men att de också hjälper gästerna att få en god natts sömn, helt enkelt därför att de bidrar till att minska ångest nivå. Även personer som inte är särskilt ensamma finna att cuddillow är bra när det gäller att få en god natts sömn.

andra hotellkedjor ser försöket med cuddillow mycket noggrant. Skulle cuddillow visar sig vara populär hos Travelodge gäster, finns det ingen tvekan om att andra hotellkedjor kommer snart att erbjuda cuddillow till sina gäster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.