Vad är Trekking?

Trekking hänvisar ofta till flera dagsutflykter vandring genom landsbygden, ofta oländig territorium. Många människor som är vandrare bedriver längre resor genom hela regioner i världen, med vandring som ett sätt att ta sig från plats till plats. Det kan integreras med ett antal andra utomhussporter, såsom bergsklättring eller Kebnekaise.

Trekking skiljer sig från andra typer av resor för ett antal olika skäl. Tenderar att vara mindre strukturerade än andra slags resor, som väderförhållanden och topografi hjälpa inflytande resplaner mer än plan flyg eller hotell tillgänglighet. Som resenärer gå till fots genom ofta landsbygden, trekking ger resenärerna en upp-nära bild av otroliga landskap. Många vandrare färdas genom isolerade områden, vilket ger dem en upplevelse mycket annorlunda än de som reser i organiserade grupper för att mer populära resmål. Det gör dem ofta att interagera med naturen, göra allt från att klättra en bergvägg att navigera över ett berg eller hela bergskedjan.

Trekking kan göras var som helst i världen. Flera områden är särskilt populära bland resenärer, inklusive de bergiga regioner som Himilayas i Asien och Anderna i Sydamerika. Dock har vandringar ordnats i andra mindre touristed områden regioner på nästan alla kontinenter. Trekking kan resultera i en resa så långt eller kort som deltagare besluta, från resor i en vecka eller mer för expeditioner som varar mer än ett år. Trekking kan atletiska och äventyrlig som deltagarna bestämmer. Mindre strukturerad karaktär trekking och en värld av destinationer bidra till att attrahera ett stort antal deltagare till verksamheten.

Flera stycken av redskap bidra trekking roligare. Ena är ett bekvämt sittande ryggsäck. Många vandrare resa under längre perioder och behöver ha alla sina tillhörigheter med sig. En stabil ryggsäck bekvämt kan passa mer än 20-40 pounds (10-20 kg) av kläder och redskap. En annan viktig punkt är stadiga kängor. När täcker långa sträckor, bära rätt par stövlar kan vara skillnaden mellan att njuta en resa och vara i smärta. Annan livräddningsutrustning, såsom varma kläder, första förbandslåda och en leverans av livsmedel och vatten är också mycket viktiga.

är Trekking bästa försökte först med någon som har erfarenhet eller på ett professionellt ledda gruppen. Detta kan bidra till att införa de nya på vandring till den särskilda kompetens som krävs för att framgångsrikt göra en resa landvägen av betydande längd. Ett antal utomhus butiker och organisationer erbjuda klasser och resor plan som kan bidra till att ge en uppfattning om de redskap och den fysiska förmåga som krävs för trekking.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.