Vad är Spa Hotell?

Travelers letar efter en mer lyxig slags semester kan tänka vistas i ett spahotell. De boende kan vara målet för den semester eller bara en trevlig rekreationsområden, men kommer säkert att bli en avkopplande del av resan.

Ordet "spa" är egentligen namnet på en stad i Belgien, känd för sina varma källor. I själva verket, kurorter för att anses som städer som framhävs varma källor eller andra geografiska särdrag tros gynna hälsa. Numera kan spahotell vara regelbunden hotell som erbjuder spa-tjänster, eller de kan utväg resmål i sig. En regelbunden hotell som erbjuder spa kommer fortfarande att ha ett hotell atmosfär. Gästerna kommer inte att ha en personlig lämplighet expert, till exempel, inte heller kommer deras måltider ingå i priset för hotellrummet, om de köper ett paket. Spahotell som inte spa kan fortfarande ha ett imponerande utbud av spa-tjänster, inklusive naturläkemedel wraps, scrubs salt-och lerinpackningar.

Spa hotell som utväg resmål, dock inte behandla gäster till ett komplett paket av behandlingar och anläggningens eller traktens specialitet, såsom naturliga varma mineralkällor. Dessa orter är noga med att skämma bort sina gäster med alla typer av lyxartiklar. Dessa spahotell erbjuda personlig lämplighet tränare, massörer och kock-färdigmat för sina gäster. Gästerna kan begära speciella menyer, såsom macrobiotic mat, eller äta standarden hälsosamma måltider serveras vanligtvis på spahotell. Vissa orter håller även seminarier om stressreducering och leva hälsosamt. De kommer också att erbjuda fitness klasser, inklusive yoga, och kan även funktionen sådana aktiviteter som ridning och klättring. Resort Spa hotell är inriktade på att förbättra den fysiska och psykiska hälsa sina gäster.

Naturligtvis har denna typ av lyx är inte billig, och gästerna kan räkna med att betala dubbla eller tredubbla rumspriset för en vanlig lyxhotell. Vissa spahotell har paket för helger, bröllopsresor, eller andra speciella tillfällen, och en resebyrå ska kunna ta reda på om specialerbjudanden tillgängliga. Resenärer kan också läsa reseberättelser eller Internet om de bästa platserna att bo med de bekvämligheter som de vill.

Resande som vill "komma bort från allt", utan att ens ansvar att välja en restaurang, kanske fundera spahotell för nästa semester.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.