Vad är Hot Springs?

Hot springs är dammar, delar av en sjö, eller bassänger där vattnet har varit naturligt uppvärmd jord. Vattenförekomsten bostäder heta källor kan variera i storlek. Geologerna tror att en viss kombination av berg och mineraler under jorden arbeta tillsammans för att skapa varma källor. Man tror dessa bergarter och mineraler fälla varma källor och låta dem bli jäst, som värmer upp vattnet. Det uppvärmda vattnet blir steriliserad och orsakar bubblorna stiga till ytan.

Temperaturen på ytvatten vara väl över den normala jordvärme för att betraktas varma källor. På marken temperaturen på många områden i genomsnitt 57 i (13. 9oC), varma källor nå temperaturer i låg till mitten av 100-talet (37,8 till 65. 6oC). hela Förenta staterna, ett antal platser badar i naturligt varma källor. Arkansas hus den populäraste platsen, Hot Springs National Park. Parken utsågs till nationalpark 1832, vilket ger de varma källorna med särskilt skydd. Detta har bidragit till att hålla de varma källorna från att skadas av turister eller affärsprojekt.

Hot Springs National Park ligger i staden Hot Springs, vilket är ungefär en timmes bilresa sydväst om Little Rock, Arkansas. Det är öppet året runt, sju dagar i veckan. Vattnet i de varma källorna är mycket ren och temperaturen når så högt som 143oF (61. 7oC). Ett antal vandringsleder, picknick områden, campingplatser och toaletterna finns i hela parken.

De flesta av toaletterna på Hot Springs National Park hålls låst hela dagen och drivs av privata företag. Åtkomst till toaletterna kräver i regel betala en uppsättning avgift och ibland ett möte. En helkroppsmassage på toaletterna inkluderar vanligtvis en badplats erfarenhet inom de varma källorna, manikyr, pedikyr en och en ansiktsbehandling och bodyscrub.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.