Vad är Flightseeing?

Flightseeing är, på det mest grundläggande definition, sightseeing från luften. Eftersom det finns många regioner och platser i världen som är otroligt svårt om inte omöjligt, att nå till fots, med lite turism helikopter tjänster erbjuder flyg till dessa destinationer. Vissa typer av flightseeing inte, faktiskt, involvera röra ner på en viss plats. Snarare kan flightseeing innebär bara en tur över visst område, så att passagerarna kan se den från ovan.

Flightseeing är särskilt populär i Alaska, där helikopter ritt en mer regelbunden del av vardagen än de flesta andra ställen. Eftersom så mycket av Alaska är fortfarande vild och inte har inbrytning, många pendlar från stad till stad med hjälp av helikopter. Flightseeing företag, såsom Talkeetna Flygtaxi erbjuder helikopter turer till platser som Mt. McKinley och glaciären i Denali National Park. Flightseeing resor kan omfatta allt från en kort resa på under en timme till en affär som tar flera dagar. Dessa längre resor kan innehålla flera stopp och tid att vandra och klättra olika områden. Nya Zeeland, som också har en del annars oåtkomliga naturliga pärlor som är hem till flightseeing företag också. Det finns några vackra delar av världen som kan vara mycket väl njuta från himlen. Finns flightseeing företag, till exempel att erbjuda resor över Grand Canyon. Genom att välja en väg som erbjuder passagerarna att se Grand Canyon från flera olika vinklar och höjder, kan dess skönhet noggrant njuta. Dessutom kan passagerarna få en uppfattning om hur lång tid och stora kanjonen är.

Men flightseeing är inte bara för områden i världen som annars är svåra att nå. Faktum är att vissa av de mest bebodda platserna på hela jordklotet har en blomstrande flightseeing industri. Många tycker antenn turer i de större städerna de besöker. Något bättre sätt att njuta av skyline en vacker stad som San Francisco, New York eller Toronto, än att se det från himlen?

Om du råkar besöka en sjöarna, liksom Adirondack Mountains, kanske du kan göra din flightseeing från en yttre plan. Ett hav planet är i princip en helikopter som lyfter från och landar på vatten. Chartra en resa Sjöflygplan kan vara ett bra sätt att se skönheten i bergen och sjöarna i dalgångarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.