Vad är BEDRÄGERI?

BEDRÄGERI är ett tärningsspel, vars syfte är att överensstämmelsen mellan de mest segrar, eller BEDRÄGERI, under fyra uppsättningar av spel. Det finns sex omgångar till varje uppsättning, motsvarande sex sidor tärningen. Traditionellt är det spel som för 12 spelare. I början av spelet, är fyra spelare slumpmässigt valt att sitta i spetsen bordet. De kvarvarande spelarna fördelas mellan de återstående två tabeller. Varje tabell är indelad i två lag. En person per lag stämmer punkter. Tillsammans med teamet poäng, en poäng hålls för varje enskild spelare också. I huvudet tabell visar hur snabbt spel som börjar med ringmärkning av en klocka. Spela genast börjar som en spelare på varje bord rullar tre tärningar försöker rulla "dem. " Målet nummer som motsvarar den nuvarande spelrunda. Till exempel i den första omgången, varje bricka som dyker upp en "one" i detta fall, betyg en punkt. Således rullade om två av tärningarna kom upp som sådana, skulle två punkter stämde. Helst tre av målantal rullas, till exempel tre fyror i runda fyra, är en BEDRÄGERI uppnås. Spelaren rullande måste ropa "BEDRÄGERI" för hans team att tilldelas tillhörande 21 poäng. Endast den person som rullade BEDRÄGERI kan kräva det på sina egna värderingar.

Om en spelare slår en triss i ett antal olika än antalet av den aktuella rundan, är hon tilldelas 5 poäng. Så fort ett lag i toppen bordet når antingen totalt 21 poäng eller betyg en BEDRÄGERI, huvudet tabellen ringer på klockan och ronden slutar för alla tabeller. Ronden vann vid varje bord som laget med flest poäng vid den tidpunkt då klocka ringde. Awards ges till spelarna med de högsta poängen i slutet av fyra uppsättningar spela.

Rötterna till spelet kommer från ett progressivt engelska tärningsspel kallas 8-tärningar duk, och var okänd i USA fram en kringresande spelare introducerade spelet i San Francisco under den berömda California Gold Rush av 1850-talet. Åtnjuter i artonhundratalet som en familj SÄLLSKAPSSPEL blev BEDRÄGERI en populär spelverksamhet under förbud och namnet "BEDRÄGERI squads" skulle tillämpas polisen truppernas som bröt upp denna olagliga verksamhet. Spelet återfick popularitet på 1980-talet främst bland förorts kvinnor som en social aktivitet, och BEDRÄGERI klubbar organiserades med dörr priser och små belopp kan vara till vinnarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.