Vem är Crypt Keeper?

The Crypt Keeper är värd för en TV-serie som kallas Tales From The Crypt , ett program som producerades i USA från 1989 till 1996. Fungerar som emcee för serien, The Crypt Keeper bidragit till att stämningen och tonen för den aktuella veckan episod genom att införa en teaser om vilka åtgärder som snart skulle äga rum. Användningen av TVETYDIGHET och ibland corny ordlekar skapat en person för Crypt Keeper som hjälpte till att popularisera karaktär och hjälpte serien att nå världsberömmelse. Som alla bra värd, skulle the Crypt Keeper välkomna besökare till kryptan och underhålla tittarna med korta monologer som skulle fungera som en ledande ställning i den nuvarande veckans avsnitt. Från tid till annan i hela episoden skulle Crypt Keeper återvända till erbjuda korta kommentarer eller att förbereda publiken för ett reklamavbrott. Detta tillvägagångssätt liknar ett par andra skräck antologi serien om luften vid den tidpunkten. Men Crypt Keeper var en unik variant på temat.

Även om användningen av mänskliga aktörer att införa delar av en fasa baserade TV-serie går tillbaka till de tidiga åren i TV, är Crypt Keeper inte en människa. I själva verket är Crypt Keeper en marionett. För att skapa rörelse och ansiktsuttryck som gav Keeper så mycket överklagande flera puppeteers arbeta tillsammans för att hantera den samlade effekten. Ett team av fyra puppeteers fokusera på skapandet av ansiktsuttryck ensam. Flera mer puppeteers fokusera på att skapa rörelser i armar och övre delen av bålen som hjälpte till med rätt balans av otherworldliness och Human Touch ge Crypt Keeper.

Framgångarna med serien och den utbredda popularitet Crypt Keeper få showen att öka från sin ursprungliga plats för Home Box Office nätet till syndikering på andra amerikanska baserade nät. Samtidigt flyttade showen till tv-marknaden i Förenade kungariket och andra platser. Serien har också kunnat flytta in i världen av film. Medan den ursprungliga serien inte längre är i produktion, är Crypt Keeper och upprepar i serien fortfarande i syndikering på flera kabelnät runt om i världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.