Vad ska jag ha på balen?

Prom är en av gymnasiet mest utarbeta traditioner. Det kan handla om kul, gå ut med vänner, dansa hela natten, och i allmänhet har en bra tid. Men många människor är det mest om kläder. Till skillnad från homecoming eller andra händelser i skolan, är det dans oftast fullt ut formella, och det är dags att låta din inre röda mattan walker ut i rummet. Om din dans har ett självklart tema, överväga dressing åtminstone något i stil med partiet. En undervattens tema skulle kunna vara en bra chans till en klänning med en fisk-stjärt kjol, medan en viskning från det förflutna dans kan vara en bra tid att leta efter en outfit med retro detaljer, som en marginell kjol eller Old Hollywood cut. Var noga med att inte gå alltför överbord med tema outfits Men som du vill passa temat, inte vara en dekoration. Om det inte är ett specifikt scenkostymer dans, försök att hålla er lojalitet i detaljerna. För att välja din klänning, plocka upp några modetidningar att titta på de senaste stilar. Runt prom säsong kommer många specialartiklar om att hitta rätt klänning silhuetten att komplettera din kroppsform och tips om smink och frisyrer. Lär dig vilka färger och stilar ser bäst ut på dig oberoende av aktuella trender eller modenycker, och syftar till att stå ut från mängden. Så vad händer om alla du känner är klädd i svart och vitt fluffigt bollen klänningar? Om du ser fantastisk ut i en pumpa orange slida, så fungerar det! För många budget för kläder är allt en fråga. Prom klänningar kan vara extremt dyrt, ibland prissatt till mer än $ 1. 000 $ (USD) för märkeskläder. Oroa dig inte om du är på en begränsad budget för formalwear. Vissa städer fungerar organisationer som donerar formella kläder till behövande prom publiken. Kolla secondhand butiker för fantastiska fynd, eller försöka få ett hopp på konkurrensen genom att få din klänning eller frack från en auktion webbplats som eBay. Stil är så individuellt dessa dagar att det är nästan omöjligt att säga vad som är nytt och vad som är vintage. För killar är det kläder frågan betydligt enklare. Bör dock eklektisk personligheter inte vara rädd för att visa sin härlighet. Även en enkel svart kostym är de rigueur , var inte rädd för att kasta på en 1940-kostym, en show väst, eller ens gå super-suave i vit rock. Om du går med ett datum, är det tradition att ta reda på vilken färg hon är klädd så att du kan välja din tillbehör matcha. Överväga att din partner med dig för att plocka ut din klädsel, kan deras råd vara ovärderlig.

särskilt om du är bekymrad över att inte ha de bästa eller mest dyrbara kläder på balen, är det lätt att känna sig besvikna eller osäker. Experterna kommer överens om att det bästa du kan bära på balen är förtroende. Detta är tänkt att vara en stor fest, inte en skönhetstävling. Du är det att ha roligt, och när du roar dig, du ser underbar.

Prom är ett spektakulärt stereotyp high school tradition, men det betyder inte att du inte kan göra den till din egen, från det ögonblick du stiger in dina kläder. Det kan handla om dig och dina vänner, så mycket som det handlar om quarterbacken och balens drottning. Klä sig i kläder som du gillar, som ser bra ut på dig, och det är din egen stil. Det är aldrig för tidigt att börja göra ett sätt uttalande och uttalandet skall alltid om vem du egentligen är.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.