Vad kan jag göra i Boston?

Boston är en livlig stad som är hem till otaliga attraktioner. Som huvudstad i Massachusetts, innehåller den här New England stadens otaliga historiska landmärken, liksom professionella idrottslag och dussintals museer. När du besöker Boston, kommer du förmodligen att välja mellan sevärdheter, eftersom det skulle vara omöjligt att se dem alla på ett besök. The Freedom Trail kan besökare se sexton historiska platser längs en 2,5 mil (4 km) vandringsled. Leden börjar med Boston Common, som är Amerikas äldsta offentliga park, och avslutar med Bunker Hill Monument. Leden är tydligt markerade i rött av antingen måla eller tegel, och guideböcker finns. Längs stigen, kommer du att se Paul Revere's House, Faneuil Hall, Old State House, många historiska kyrkor och mer.

nära Boston Common är Boston Public Garden och sjön med den berömda svanen båtar, som har funnits sedan 1877. Quincy Market, en kombination inomhus-utomhus marknadsplats för affärer och restauranger, ligger i närheten av Faneuil Hall. The New England Holocaust Memorial är också nära Faneuil Hall. Många typer av turer, från promenader till ankor, en typ av amfibiefarkost, finns till för att ge olika vinklingar på sevärdheter. En promenad är 1,6 mile (2,5 km) Black Heritage Trail. Många museer i Boston området inkluderar Museum of Science, Museum of Fine Arts, John F. Kennedy Library and Museum och Museum of Afro American History. Två andra är Children's Museum i Boston och Isabella Stewart Gardner Museum, som hyser en stor konstsamling och är också känd för sin trädgård. Det är också New England Aquarium och USS Constitution, den äldsta beställdes fartyget i USA, som också är obesegrad i strid. Boston Harbor nationalpark hus Fort Warren, en Confederate landmärke. Fenway Park, hemma i Boston Red Sox, är en av de äldsta baseball parkerna i USA

Pop Culture fans kommer att vilja se de två Cheers barer. En är baren används för externa bilder av den långdragna Cheers tv-serien. Den andra är en kopia av insidan av Cheers som ligger i Quincy Market. En nyare och ganska ovanlig Boston attraktion är interaktiv GRAVVALV erfarenhet, som upplever ett Indiana Jones-tema och Disney-liknande specialeffekter.

Beacon Hill är en unik Boston kvarter med kullerstensgator och eleganta townhouses. Newberry Street är en elegant shopping destination, med början i linje köpmän och trendiga boutiquer. Sist men inte minst, är Filene's Basement en mycket berömd rabatt återförsäljare som har funnits sedan början av 1900-talet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.