Vad är trick?

fingerfärdighet är ett namn på en familj av tekniker som används för att manipulera objekt att få dem att verka, försvinner, växer, krymper, och multiplicera. Fingerfärdighet är en viktig del av många magiska handlingar, magiker använda det för att trolla fram kaniner ur hattar, manipulera kort, och utföra en rad andra tricks. Många bedragare använder också fingerfärdighet som en del av sina handlingar för att lura potentiella varumärken; cardsharps är som bekant bra på fingerfärdighet, och tekniken används även med skal spel.

Bruket fingerfärdighet är ganska gammal, folk har roat sig med visuella tricks i tusentals år. Frasen "trick" uppstod i det engelska språket på 1700-talet, "trick" härstammar från det fornnordiska, och hänvisar till vilseledande fingerfärdighet. Dessa tekniker är också känd som taskspeleri, från den franska Léger de main , som betyder "lätthet av händer" eller FINGERFÄRDIGHET, för "snabba fingrar. "

observatörer av fingerfärdighet hand handlingar är tänkta att tro att det händer artister är snabbare än sina ögon. I själva verket kräver fingerfärdighet mer än bara fingerfärdighet. Lagen innehåller en smattra som är tänkt att distrahera tittarna och skicklig prestidigitators använda principerna för psykologi i sina handlingar, tillsammans med noggrant iscensatt koreografi. En skicklig handling också kan kräva ett öppet sinne hos tittarna, som mottagliga sinnen är mer utsatta för förslag. Den huvudsakliga tekniker används i fingerfärdighet inkluderar koppling, palming, dikning, lastning, stöld, simulering, och felbedömt. Dessa tekniker används för att flytta objekt runt, för att gömma dem där de behövs, och att vilseleda tittarna. De kräver också år i konsten att perfekt. Utövaren måste ha mycket smidig fingrar och en utmärkt muskel minne för knep för att säkerställa att systemet fungerar väl, och få saker är mer tragiskt än en fingerfärdighet agera gått snett.

Utövare av fingerfärdighet kallar sig själva trollkarlar, artister, eller illusionister. Att fingerfärdighet vanligtvis ingår i en större handling som använder ett antal tekniker för att skapa önskade effekter. I lagen, manipulerar den utövande sin omgivning, vilket blommor för att visas i luften, tycks skära kvinnor i halv, hitta mynt bakom folks öron, och utförande av andra knep och tekniker att förundras och förvåna.

p

Människor som är intresserade av fingerfärdighet i aktion kan förmodligen hitta en magisk show i deras närhet. Om du vill lära dig trick tekniker kan du börja med böcker, men i slutändan kan det hjälpa att lärling till mästare på båten att lära sig alla sina subtila nyanser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.