Vad är ett kryssningsfartyg?

Ett kryssningsfartyg är ett passagerarfartyg som används för semestrar och resor glädje, som vanligtvis är mycket stor och kan ta emot hundratals till tusentals människor, beroende på fartygets storlek. Kryssningsfartyg göra allmänhet turer, återvänder till sitt första avgångshamnen efter ett visst antal dagar till sjöss. Även om resan, mest kryssningsfartyg stannar vid olika hamnar där passagerarna får lämna fartyget och tillbringa dagen med att utforska ett område, men nya passagerare inte får den vid dessa hållplatser. Ibland Cruise Line kommer att äga en privat ö, och fartyget kommer att stanna där, med ön helt inriktad på att betjäna och underhållande passagerare.

Cruising är en mycket populär del av turistnäringen, och de flesta kryssningsfartyg har kommit att likna flytande städer. Även olika kryssningsföretagen erbjuda olika bekvämligheter, kryssningar är ofta heltäckande och omfattar inte bara runt-måltider dygnet, men dagliga och nattliga nöjen, olika pooler, träningsfaciliteter, spel och andra roliga aktiviteter, shopping, och även en del äventyr typ aktiviteter såsom en bergvägg eller surfa simulatorn höger på kryssningsfartyg. Inte ingår i de flesta kryssning paket spelande områden och alkoholhaltiga drycker. Många förväntar sig buffé måltider för grupper på ett kryssningsfartyg, men detta är ofta inte fallet, och många fartyg erbjuder olika restauranger för gästerna att välja bland, där de kan njuta av en privat, romantisk middag. Dessa är bara några av de bekvämligheter som finns på ett kryssningsfartyg. I allmänhet spelar det ingen roll om du vistas i ett dyrare rum på utsidan av ett kryssningsfartyg, vilket troligen kommer att innehålla en balkong, eller i ett billigare rum i det inre av fartyget-alla bekvämligheter fortfarande ingår. De flesta rummen på ett kryssningsfartyg är mycket små, så det är osannolikt att du kommer att tillbringa mycket tid där ändå, så om inte en havsutsikt är mycket viktigt för dig, köp ett rum på interiören kan sänka kostnaderna.

är några kryssningar mer inriktade på familjer och barn, medan andra är konstruerade mer för par tar en semester eller firar ett jubileum eller smekmånad. Kryssningar är ofta all inclusive, så att de kan vara ett billigare alternativ för en semester än andra val, och dessa skiljer sig från olika städer ocean sida runt om i landet-vilket innebär att du kanske inte att ta lång flygplan resa för att komma dit, vilket kommer att spara ännu mer pengar. Kryssningsrederiernas erbjuder också olika typer av kryssningar över hela världen. Caribbean Cruises är förmodligen den mest kända och bland de mest populära, men Alaskan, Medelhavet och europeiska kryssningarna är också mycket populära.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.