Vad är ett boutiquehotell?

Ett boutiquehotell är ett som är i allmänhet inte chain-anslutna, dragen en intim, elegant utseende och ger oklanderlig service. Även kallad livsstil eller hotell design, trender och tillhörande namn började på 1980-talet av Northern amerikaner. Även om många boutique hotell är små, alltifrån en enkel siffra rum till mindre än 100, vissa i större städer har en bra bit över 100 rum.

anses vara bland de första boutique hotell är The Blakes Hotel i South Kensington, London, och Bedford, ett hotell i San Francisco. De Morgans Hotel i Murray Hill, New York, är också av många anses vara en av de ursprungliga boutiquehotell, som ligger Hotel Village domstolen i San Francisco.

Definitionen av boutiquehotell är ganska vag. Boutique Hotell ibland höft och vid andra tillfällen historisk. Några är unika i design, arkitektur eller tema. Dock skiljer ett boutiquehotell vanligtvis sig i dessa områden: design, service och målgrupp. Vissa boutique hotell är teman, och många försök att vara unik genom att antingen erbjuda teman rum eller välja ett övergripande tema för hotellet.

Boutiquehotell kan vara lika lämpliga för företagen, smekmånad eller semester. Målmarknaden för de flesta boutique hotell är 25-55 åldern, mest i mitten till högre inkomstnivå. För vissa boutique hotell är målet för affärsresenärerna som kommer att ge fler tillfällen för hotellet finns andra och är en vars verksamhet inte bygger på en viss säsong.

Service kan vara utmärkande draget för vad klassificerar ett hotell som ett boutiquehotell. Målet för ett boutiquehotell en nivå av personlig service inte nödvändigtvis genomförbart i ett större hotell. På många boutique hotell, kan personalen känna varje gäst med hans eller hennes namn. De flesta erbjuder 24-timmars Gästservice. Vissa erbjuder komfort av trädkronorna sängar, badrockar och eldstäder i lobbyn. Andra erbjuder hälsosamma val av mat, sinne och teman kropp och på plats bokhandlare.

Som ett boutiquehotell varierar i andra funktioner, så gör dess tekniska bekvämligheter. Medan vissa erbjuder den senaste teknologin, andra koncentrerar sig på en lugn och rogivande miljö. Till viss beskyddare kan bed and breakfast koncept vara densamma som i boutiquehotell. Många boutique hotell har på plats, välrenommerade middagar, samt bar och lounge områden som också är öppna för allmänheten. Eftersom trenden fortsätter att växa, många hotell marknadsför sig själva som boutique, de flesta är små, lyxiga typ hotell världen över.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.