Vad är ett Travel kudde?

En resa kudde är en kudde som är avsedd att ske när du reser. Vissa människor bära resa kuddar för att göra resor på kollektivtrafik mer bekväm, medan andra bär längs en personlig kudde för att säkerställa att de har den komfort och det stöd de behöver när du sover på ett främmande ställe. Campare och vandrare kan också hålla resa kuddar i sina väskor för komfort under sömnen. Resa butiker ofta lager resa kuddar i olika mönster, och det är också möjligt att använda en generisk kudde som en resa kudde.

Kuddar utformad för resor är vanligtvis resa storlek, vilket innebär att de är små eller att de kan komprimeras, vikt, eller uppdelat på något sätt så att de tar upp minimalt utrymme. En klassisk typ av resa kudden är ett flygplan kudde, som ger stöd till huvud och hals för folk som vill sova på flygplan. Många flygplan kuddar är C-eller U-form, se till att huvud och hals är inte förvridna när någon försöker sova i ett flygplan plats.

Även om en resa kudde kan fyllas med en fyllning som kan variera från fast till mjuk, många företag gör uppblåsbara resa kuddar. Uppblåsbara kuddar är väldigt smidigt eftersom de kan deflateras och vikas ner till en mycket kompakt storlek som enkelt ryms i en handväska eller CarryOn. Den uppblåsbara kudden kan oftast blåses upp med hjälp av ett litet munstycke vid sidan av kudden, och vissa är utformade för att monteras på en pump för kraftig inflation. För folk som vill ha full sized kuddar medan du reser, en uppblåsbar kudde kan vara mycket användbar.

Andra människor anta en vanlig kudde hemifrån som en resa kudde. Vissa människor är mycket fästa vid speciella kuddar eftersom de erbjuder en idealisk nivå av komfort och stöd, eller för att de vill ha någonting hemifrån när de är i en främmande plats. En kudde hemifrån får inte utformas som en resa kudde, så det brukar vara stora och besvärliga, men en del människor anser att de olägenheter som är värd att ha den perfekta kudden när den behövs.

När det gäller specialiserade resa kudde som köps innan resan, är det en bra idé att testa kudden först för att kontrollera att den är bekväm och lätt att hantera. Om kudden tas på som en CarryOn objekt i bagaget för en plan bör bagage föras till affären för att bekräfta att kudden passar in. Travel kuddar kan också sitta fast på resgods och ryggsäckar i vissa fall, i den händelse de inte får plats i bagaget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.