Vad är ett Travel handduk?

Travel handdukar är tunna, kompakta handdukar som luckan väl in storleken på en middag servett. De är ett praktiskt sätt att ta handdukar med på semester, utflykter till stranden, campingen resor eller resor verksamhet. En resa handduk är en handduk utan huvuddelen av en vanlig storlek handduk. Travel handdukar är tillverkade av super-absorberande material som är snabbtorkande och ofta infunderas med antibakteriella fibrer för att förhindra bakterietillväxt i mellan tvättar. En resa handduk är gjord av en microfiber, men andra vanliga material är bland annat : nylon, polyester och viskos. Microfiber handdukar är mjuk, men materialet är ibland en irriterande känslig hud, särskilt torr hud. En resa handduk inte glida över huden som en vanlig frotté handduk gör och vissa människor inte vill använda resa handdukar av detta skäl.

Liksom de flesta produkter, kommer kostnaden för en resa handduk beroende av dess storlek och det material den är tillverkad av. Kvalitet microfiber, antibakteriell nylon och handdukar polyester är några av de dyraste typer av resor handdukar. Viskos är billigare, men kommer det oftast behöver mjukas upp i en tvättmaskin för två eller tre cykler. En resa handduk kan tvättas eller engångstyp. Engångsblöjor resa handduk är extra tunn, biologiskt nedbrytbar, och kompakt nog att ta liten plats i en ryggsäck eller transport på väska. Dessa typer av handdukar kan endast användas ett par gånger, och de måste handtvättas eller placeras i en nätpåse i fina cykel av en tvättmaskin. Många märken resa handdukar åtföljs av sin egen lilla nätpåse.

Mindre resa handdukar vanligtvis har flera användningsområden. Den absorberande material som gör dem idealiska för hushållsbruk. Den extra tunna engångshanddukar kan till och med dubbelt så kaffefilter eller rengöringsmedel fönster. Å andra sidan kan extra stor resa handdukar bäras som en sarong för en lätt täcker då hänga på stranden eller vid poolen. Travel handdukar med en ficka är också tillgängliga för lagring av nycklar, en plånbok, eller en mobiltelefon samtidigt på gymmet eller pool.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.