Vad är ett Bed and Breakfast?

Om du planerar en resa eller semester och inte vill bo i ett stort hotell eller motell, anser besöka ett bed and breakfast, även kallad B B. Dessa små värdshus finns i hela världen, och är ofta en trevlig förändring från den opersonliga känslan av ett gigantiskt hotell. Bed and breakfast är oftast inriktade på att ta hand om gästerna, och ofta i natursköna platser eller historiska byggnader. En typisk bed and breakfast kommer att ha mindre än 15 rum, eftersom uppmärksamheten på enskilda gäst är en viktig del av upplevelsen. Många bed and breakfast erbjuder tema rum, som kan vara inredda i olika stilar eller uppbyggd kring olika idéer. Vid obegripligt pladder Inn i Monterey, Kalifornien, varje rum är döpt efter en nonsens ord från verk av Lewis Carroll, och boendet som helhet dragen en Alice in Wonderland-tema. Sommaren Nites Bed and Breakfast i New Jersey har rum tema efter mitten av 20th century trender och stjärnor, bland annat "60's Room" och "Elvis Suite. "

Som namnet antyder, innehåller en säng och frukost en morgon måltid i rumspriset. För vissa boende, är detta bara kontinentala priset, såsom bakverk, kall spannmål och drycker, andra bed and breakfast basera mycket av sitt anseende på en spektakulär måltid. Några värdshus hyra kockar speciellt för maten, eller använd recept baserade kring värdshuset tema. Medan vissa bed and breakfast har gjort till att måltider, många verksamma från en fast meny eller ge besökarna möjlighet att välja från en meny natten före sin frukost. Om du har behov av särskild kost, be krögare i förväg om de kan uppfylla dem, eftersom de flesta kommer att vara villiga att tillmötesgå dig. Om du besöker ett område du är bekant med, krögare på bed and breakfast är ofta mer än villiga att ge dig information. Många hålla menyer från lokala restauranger till hands för dig att ta del av för lunch och middag. Vissa bed and breakfast erbjuder erbjudanden på biljetter till lokala attraktioner som kan köpas separat eller bokas som en del av en paketlösning med ditt rum.

värdshus och rum med frukost är ett underbart val för en romantisk semester eller speciella tillfället. Värdshus erbjuder oftast romantik paket som kommer med ditt rum eller kan läggas på som en bonus. Dessa paket kan innehålla färska blommor, choklad och champagne, massage, eller lokala aktiviteter såsom hästvagn eller spa-behandlingar för två. Även om du inte kan ta en lång semester, en weekend på ett bed and breakfast i din egen stad kan vara en underbar flykt från vardagen.

Innan du bokar en vistelse på en säng och frukost, göra en del efterforskningar. Online-webbplatser såsom Trip Advisor kan förse dig med gäst-recensioner av fastigheten och belysa eventuella problem. Om du reser med barn eller husdjur bör du kontrollera med krögare om deras relevanta politikområden. Var också noga med att fråga om det finns några specialerbjudanden finns, så många krogar kommer att erbjuda rabatter på mitt i veckan eller långa vistelser.

Prisintervallet på ett B B varierar kraftigt beroende på område och uppmärksamhet på personlig service. Grundläggande rum tenderar att inledas ungefär $ 100 US dollar (USD) per natt. Beroende på kvaliteten på värdshuset, sviter och rum med lyxiga föremål såsom spa tubs, sängar fjäder eller privata trädgårdar kan kosta så mycket som $ 500 USD. Medan priserna kan tyckas högt jämfört med vissa hotell, måste du komma ihåg att du betalar för service och personlig uppmärksamhet utöver rummet. Säng och frukost kan vara ett underbart sätt att behandla dig själv eller en kär vän, och kan vara ett utmärkt verktyg att lära sig om det lokala området.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.