Vad är ett After Party?

Många gånger en officiell part eller anordnas firande kan också regleras eller formell för gästerna att känna sig helt avslappnad. Andra gånger kan en händelse slut så sent på kvällen att en traditionell mottagning eller part skulle vara opraktiskt. Det är därför många människor väljer att delta i en mycket mindre formell händelse känd som en after party . En efter parti är bokstavligen den part som följer partiet.

Även om en high school prom kan hållas på skolans område och kräver en formell eller delvis formell klädsel, till exempel en after party ofta hålls i en privat bostad eller hyr plats. En after party efter en utmärkelser bankett eller filmpremiären kan inhysas i en restaurang eller privat sponsras. Poängen med en after party är att ge en informell atmosfär efter en formell händelse. Till skillnad från en formell mottagning eller organiserad part, en efter parti förväntas allmänt vara en tillfällig affär från början till slut. Värdar kan hyra en DJ eller liveband att ge dansmusik för gäster, och det finns sällan någon form av klädsel. Maten som serveras på en typisk after party kan vara närmare tung aptitretare eller pub grub än en formell måltid. En öppen bar komplett med en hängiven bartender är ofta tillhandahålls på en after party för besökarna vuxen part. En efter parti kallas ofta house party , eftersom många arrangörer använder sina egna hem istället för att hyra en mera formell lokal. En after party ofta ger professionella musiker och artister en möjlighet att varva ner efter föreställningar eller officiell parter industri. Det kan också möjliggöra prom publiken en chans att tillbringa tid med sina intima krets av vänner efter en så stor offentlig tillställning. The after party kan också ge en möjlighet för den formella Evenemangsarrangörer att koppla av efter avslutad officiell hosting uppgifter. Många gånger gäster tycker att det är lättare att umgås på ett efter parti, eftersom en formell mottagning eller utmärkelser bankett inte tillåter gästerna att mingla så fritt som de skulle vilja. En avslappnad efter partystämning uppmuntrar gästerna att presentera sig under betydligt mindre formella omständigheter.

Efterfesten som sammanträder efter sådana evenemang som akademien eller Tony Awards har blivit nästan lika känd som organisationerna själva. Efter sändningen av prisutdelningen, många kända kändisar gör rundor av officiella och inofficiella efter partier. En efter part får inte ens börja förrän väldigt sent på kvällen, och många har känt att pågå fram till tidigt på morgonen. En sen natt efter parti för skådespelare eller musiker kan ske på en after-hours bar eller privat klubb, eftersom traditionella barer behöva sluta serverar alkoholhaltiga drycker genom en utsedd timme. Oavsett plats, en bra after party tillåter gäster att varva ned gradvis sedan han efter en formell part eller organiserad social händelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.