Vad är en sorg Fare?

ett dödsfall priset är ett kampanjpris som erbjuds av många flygbolag att kompensera kostnaderna för akuta resor på grund av ett dödsfall i familjen. Det är också ibland kallas en "medkännande biljettpris, och beroende på flygbolag, kan det också erbjudas till personer som reser för att se en döende familjemedlem också. Normalt är några kontrollera uppgifter som behövs, men när situationen har bekräftats, ska flygbolaget erbjuda en rabatt på en vanlig biljett, och en öppen ände returbiljett för att ge konsumenten möjlighet att ta hand om alla åtgärder som behöver göras.

Priset av ett dödsfall i pris är inte alltid billigare än sälja biljetter eller sista minuten-bokningar. Med hjälp av en resebyrå eller en online biljettpris hitta webbplats kan ge en billigare biljettpriset för konsumenter som har tid att göra detta. Kan dock förlust biljett bokas i sista minuten, och innefattar flexibla resor planer, som många försäljning eller rabatterade biljetter inte.

För att få en smärtsam förlust biljettpris måste familjemedlem vanligtvis inom ditt närmaste familj. Detta inkluderar fastrar, mostrar, föräldrar, barn, syskon, steg-eller halvsyskon, mor-och farföräldrar, makar, adopterade och nära släktingar, syskonbarn, syskonbarn, och vårdnadshavare. För mer avlägsna släktingar, kommer vissa flygbolag erbjuder ett dödsfall biljettpris, medan andra inte. I allmänhet kommer ett dödsfall biljettpris inte förlängas på begäran av en långsiktig partner om paret är ogift. När det gäller terminal sjukdom, kräver flygbolaget vanligtvis namnet på den relativa tillsammans med din relation , kontaktinformation till sjukhuset eller vård facilitet där han eller hon är bosatt, och namnet på patientens läkare. Om patienten är utanför nationens att konsumenten flyger från, kommer flygbolaget kräver vanligtvis att han eller hon tillbaka med dokumentation så att flygbolaget inte kan erbjuda en rabatt, men kommer inte att förlänga ett dödsfall biljettpris up front. Kontrollera situationen internationellt kan vara svårt, och flygbolagen försöker skydda sig mot bedrägerier.

Om en konsument söker en smärtsam förlust biljettpris att delta i begravningen av en avliden släkting , flygbolaget begär namnet på den avlidne, plats och tid för tjänsterna, din relation, information om begravningen hem, och i vissa fall en kopia av dödsattesten. När det gäller internationella resor, ska flygbolaget erbjuda ett bidrag när resenären återvänder för att kontrollera information. Normalt gäller att om du skickar en kropp via flygplan, ska flygbolaget erbjuda ett dödsfall pris till den person som följer kroppen, om han eller hon är en nära släkting, tillsammans med en diskonterad gods biljettpris för den avlidne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.