Vad är en World Cruise?

En värld kryssning är en typ av kryssning där deltagarna kan resa runt i världen, besöka olika platser på fyra till sex kontinenter. Många större kryssningsföretagen erbjuda Världen kryssningar passagerare kan boka biljetter till hela världen kryssning, eller så kan de träffa fartyget någonstans längs vägen och resor för en kort sträcka. Passagerare som bokar biljetter för hela kryssningen kan ombord från fyra månader upp till ett år, beroende på fartygets färdväg och de kan bli ganska bekanta med andra passagerare och besättning.

World kryssningar blev populära i slutet av 1800-talet, då idén att resa med båt för nöjes skull först uppstod. Många smekmånad par började ta korta kryssningar för att fira sitt nya äktenskap, och en del tog steget och gick på världsmarknaden kryssningar, resa till exotiska och intressanta platser innan han bosatte sig i att börja sitt nya liv. Andra medlemmar av unga och äventyrliga som tog upp tidsfördriv, även om cruising började att domineras av äldre passagerare i mitten av-20-talet.

Flera berömda kryssningsrederiernas erbjuda Världen kryssningar, oftast på deras mest extravaganta kryssningsfartyg. Dessa fartyg består av ett antal boende för passagerarna, för att tillsammans med restauranger, affärer och andra faciliteter underhållning hålla ockuperade passagerare medan de reser. Kryssare som har för avsikt att tillbringa en lång tid ombord får våren till särskilt trevliga sviter, biljetter till en värld kryssning kan bli ganska dyrt, tack vare alla tillgängliga bekvämligheter ombord. Vissa kryssningsrederiernas tillåta även djur, särskilt för deras elit kunder, mot en extra avgift.

För passagerare, är en av de mest spännande delarna om en värld kryssning gör hamn. Kryssningsfartyg Amble ofta längs en kust, tillåter människor att stiga av på populära platser för flera timmar eller dagar, beroende på resväg. Passagerare som väljer att gå i land kan utforska nya kulturer, mat och platser, med många kommuner erbjuder tjänster inriktade kryssningspassagerare, som dagen vandring, häst rider, och turer helikopter i avlägsna områden.

Vissa kryssningsföretagen erbjuda tema Världen kryssningar där passagerarna besöka en rad sammanhängande platser, medan andra kan funktionen Världen kryssningar som tillbringar mer tid i vissa regioner, såsom Sydostasien och Afrika. Passagerare kan köpa biljetter Världen kryssning genom resebyråer eller via Cruise Line direkt. Eftersom biljetten alternativ kan vara förvirrande och komplexa, hjälper det att höra en resebyrå om det bästa boende ombord på ett kryssningsfartyg. Passagerarna kan också ha möjlighet att boka biljetter marknadsföring som inkluderar flygbiljett att möta skeppet vid utgångspunkten via en resebyrå.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.