Vad är en Cruise Director?

Varje framgångsrik kryssning kräver närvaro av en kryssning direktör. Huvudsakligen tjänar kryssningen direktören som planeraren för alla typer av underhållning ombord och aktiviteter. Tillsammans med att alla sociala och kulturella evenemang är väl samordnade, kryssningen regissören också ofta fungerar som den viktigaste informationskällan för gästerna på kryssning, så att de har haft en trevlig upplevelse.

Ofta kryssning direktörer börja sin karriär i någon form av stödjande funktion, som arbetar som assistent som fokuserar på ett begränsat antal Cruise aktiviteter. Detta ger nybörjare viss erfarenhet av att samordna ett stort utbud av evenemang och tjänster som bidrar till att göra kryssningar så attraktiv och trivsam för betalande gäster. I själva verket är det inte ovanligt att nya anställda att lägga tid på flera kryssningar som en del av underhållning personal, eller som assistent till en erfaren kryssning regissör. Denna period tillämpa ackumulerad kunskap samtidigt under uppsikt av en erfaren professionell kan göra hela skillnaden förfina de kunskaper som krävs för att bli en lyckad kryssning regissör.

I vissa fall kommer ett kryssningsrederi kräva att nya medarbetare delta i kurser vid överlåtelse till anställda av ett kryssningsfartyg. Under utbildning, har den anställde möjlighet att lära sig alla väsentligheter som behövs för att lyckas inom Cruise regi. Utbildningen kommer att omfatta ett antal grundläggande tekniker som används i alla typer av kundvård. Till exempel kan programmet innebära att lära sig hantera svåra klienter, vad man ska göra i händelse av att någon verksamhet inte fungerar bra för gästerna, hantering sista minuten av kryssningsprogrammet, och svara på frågor från passagerarna.

olika kryssningsföretagen uppsättning unika krav och ansvar för sin kryssning direktörer. Av denna anledning är det alltid en god idé att titta in i den arbetsbeskrivning som utfärdas av varje kryssning som skall undersökas. Tillsammans med arbetsbeskrivning, utforska den tid som är inblandade i utbildning, den lön under utbildningstiden, och vilken typ av öppningar för närvarande finns tillgängliga kan hjälpa potentiella kryssning direktören att veta om en viss Cruise Line är en bra passform.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.